Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• theporcupine

tag

válasz Hi!King #99666 üzenetére

Te ezt inkompatibilitásnak tartod, én meg feature-nek. A versengés szerintem jó és kell, ha ezt egy egyre kisebb pályán teszik, lehet talán rossz, de még mindig azt gondolom, nem ezen a beállításon múlik a rendszer sikere. Ha jól tudom, remélem, hogy jól, működnek is egymással a stabik különböző rendszereken, csak egyszerre nem. Ez meg már egy viszonylag kicsi pluszt jelent. Teléknél igazán észrevehető, hogy van különbség. Akinek ez a fontos, az vegyen Pana vázat, pana obival.
    Amit írtam, az AF sokkal nagyobb jelentőségű a rendszer sikerében, de abban sem hajlandó a Pana lépni. Értelmes választ még nem hallottam tőlük a miértre.
    FF-re áttéréstől engem a költség tart vissza leginkább. Technikailag talán jobban melegszik és lassabb a kiolvasás, meg talán a méret. De ezek jórészt javítható paraméterek. Amióta láttam nagyformátumú 4K képes fényképezőgépet, azt hiszem, semmi nem lehetetlen.

Vásárlóként, bár nem érint, de jónak tartanám a döntést. A hi-res is Olyban volt először, ha jól tudom, és tök jó, hogy van Panában is már. Nekem pont hasznos is lenne, de két szenzorstabis gépemből egyik sem tudja. Ezt is belerakhatnák minden vázba, de nem.

Új hozzászólás Aktív témák