Hirdetés
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
Pedig az Oly 25-öt szokták jobbnak mondani, mint a Panát. Arra elég sok panasz érkezik az optikai képlet miatt, ha jól emlékszem.
Namost, használtan már lehet találni 25 1.4-et, ami talán megfontolandó lehet, ha kell a fényerő, de nem akarod a vesédet adni érte, és az sem zavar, ha a sérv elkerül. Ha kell, az enyémet vmikor kipróbálhatod.
Ez az Oly 20mm elég jó árban van, nem is olyan nagy, viszont már fényerős, szigetelt és szép is (már ha ez számít), ellenben az én szememben ez nem "igazi" PRO, hanem csak egy szigetelt, közepesen nagy fényerejű fix. Nem teljesen értem, hogy míg a többi gyártó (igen, még a Pana is) bővíti a lencsék funkcionalitását, addig az Oly miért vág, pláne a PRO vonalon? Így képzelik el a prémium márka, prémium termékeit? Érdekes, de van róla egy elméletem.
Ezek a kamu "pro" lencsék képezik majd a kínálat alját, és a valódi PRO-kat szeretnék inkább tolni. Erre utal némileg az árazásuk is (magukhoz viszonyítva természetesen), illetve, hogy a szigetelést kivéve, elhagytak minden PRO szolgáltatást belőlük. Alap lencsének viszont kicsit drágának találom, de ez csak az én privát véleményem (és ez nem jelenti azt, hogy adott esetben nem venném/veszem majd meg).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- További aktív témák...
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs