Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz
Throme
üzenetére
Én is csodálkozom...egyrészt, mivel 17-28mm-es Nikkorról még nem is hallottam
(jó lesz az inkább 17-35mm-nek), másrészt olyan minőségű portréfotót, amit a videóban láttam, még én is tudok készíteni, egyszerű mft rendszeren.
A srác profi videós, és fotózással is foglalkozik (a Nikon szett a sajátja), úgyhogy az biztosan nem mondható el róla, hogy nem tudja kezelni a DSLR-t. Gondolom, egy átlag user bőrébe bújva próbálta szemléltetni a két 'fényképezőgép' közti különbséget, ahol átlag jóska szemében az Iphone meggyőzőbb. De hát, kinek mi... Számomra az Iphone-nal készült portréfotók teljesen természetellenesnek tűnnek, pláne az első egészalakos fotó a hölgyről. A haja, az arcának a kontúrja olyan hatást kelt, mint ha úgy lett volna utólag beillesztve a hölgy a háttérbe. Számomra kifejezetten zavaró.Amúgy most cseréltem tévét is, egy picit újabbra, modernebbre, és ott is ugyanezt érzem. Annyira tűéles, hogy az - az én szememben - átfordul egy zavaró, természetellenes képi világba.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(jó lesz az inkább 17-35mm-nek), másrészt olyan minőségű portréfotót, amit a videóban láttam, még én is tudok készíteni, egyszerű mft rendszeren.