Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Androidos tablet topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz
balmag
üzenetére
Nálam egy ideje csak a szekrényben állnak a zoom obik, főleg a nehezebb darabok. Egyedül a kis Pana 12-32-est viszem magammal, amolyan minden mindegy alapon, mivel pille könnyű. Amióta megvettem a 25mm-es Panasonic f/1.7-est, azt használom a legtöbbet. Ezt néha kiegészítem valamelyik vintage alapobjektívvel, az ultrakönnyű állványommal, és lényegében, nagyon másra nincs is szükségem. Bepakolom a bringám első kosarába, és fel sem tűnik, hogy egy "minimalista" fotós felszerelést viszek magammal. Még egy 42,5mm-es Panát, vagy egy 45mm-es Oly-t akarok beszerezni, mert a gyerek fotózásához azért jól jön az AF, de kb. ennyi.
Nagyon szeretem a 4/3-os Oly Pro zoom obikat, főleg az 50-200-ast, de leszakad a derekam tőle. Néha töprengek is egy picit rajta, hogy eladjam-e; bár szerintem nagyon nincs ezekre kereslet, elkótyavetyélni meg nem akarom. Pár vintage objektívemet (Takumar, Konica, Minolta) már meghidettem viszonylag olcsón, de a kutyát nem érdekli egyik sem. Bezzeg 1-2 éve, amikor egyesek még a Helios-okért is kifizettek 12-15 ezret...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest