Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Szóval ha jól értem, a 12-32-t cserélte a 20/1.7 amivel szeretsz fotózni, de videózni nem, arra kell valami más.
És mi lenne, ha egyetlen objektíved lenne, ami jó lenne mindkettőre? M.Zuiko 17/1.8. Nagyon gyors fókusz, prémium összeszerelés és a képe is korrekt. Az ára mondjuk nem az, de nagyon sokszor be szerezhető újonnan 99.990 Ft-ért a Mammut Media Markt-ból. (amiből még visszajött a pénzvisszatérítés is, de sajna az most nincs, várhatóan tavasz végétől újra lesz). Használtan ritkább, mint a 20-as, de elcsíphető 1-1 darab.
A tesztek egyébként képélességre a 20-ast hozzák ki jobbnak, sőt, egyes tesztek egyenes jól lehúzzák, ezért mindig kerülgettem a 17/1.8-t, aztán egyszer olcsón hozzájutottam, gondoltam ha nem is annyira jó a tesztek alapján, mint a többi fix, ennyiért nekem megérheti. Nos, azóta eléggé fenntartásokkal kezelem ezeket a fotelből ülős teszteket, ugyanis ez az objektív szerintem nagyon jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Windows 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest