- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Házimozi haladó szinten
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Szóval ha jól értem, a 12-32-t cserélte a 20/1.7 amivel szeretsz fotózni, de videózni nem, arra kell valami más.
És mi lenne, ha egyetlen objektíved lenne, ami jó lenne mindkettőre? M.Zuiko 17/1.8. Nagyon gyors fókusz, prémium összeszerelés és a képe is korrekt. Az ára mondjuk nem az, de nagyon sokszor be szerezhető újonnan 99.990 Ft-ért a Mammut Media Markt-ból. (amiből még visszajött a pénzvisszatérítés is, de sajna az most nincs, várhatóan tavasz végétől újra lesz). Használtan ritkább, mint a 20-as, de elcsíphető 1-1 darab.
A tesztek egyébként képélességre a 20-ast hozzák ki jobbnak, sőt, egyes tesztek egyenes jól lehúzzák, ezért mindig kerülgettem a 17/1.8-t, aztán egyszer olcsón hozzájutottam, gondoltam ha nem is annyira jó a tesztek alapján, mint a többi fix, ennyiért nekem megérheti. Nos, azóta eléggé fenntartásokkal kezelem ezeket a fotelből ülős teszteket, ugyanis ez az objektív szerintem nagyon jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Milyen alaplapot vegyek?
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs