- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
itouchfan
üzenetére
A Panasonic try&buy elvben érvényes, gyakorlatban meg múltkor túráztattak, nem volt a megbeszélt üzletben az objektív. Azóta két e-mailemre sem válaszoltak - pedig teljesen udvarias voltam -, úgyhogy nem vagyok elragadtatva tőlük.
Mostanában kicsit "lötyög" a topik, ne várj azonnal választ.
Az én GX80-am úton van, úgyhogy tapasztalat hiányában nem értekeznék hosszan, de van pár kézenfekvő előny:
- videó
- szenzorstabi (videóval is működik)
- eye AF
- több fókuszpont
- objektívpark (APS-C Nikonhoz viszonyítva)
Hátrány: a PDAF hiánya.EVF vs. optikai kereső, menürendszer, fogás, kezelőszervek kézre állása meg nagyrészt szubjektív dolgok.
Azt nem lehet kijelenteni, hogy a Nikon objektíveknél feltétlenül olcsóbbak lennének az objektívek, pl. a 35mm és 50mm elég kedvező árú a Nikon rendszerben. Ugyanakkor az árak általában a teljesítménnyel arányosak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs