Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
MrChris
üzenetére
Ennyire jó ez a Laowa? Akkor jelent meg, amikor nagyon nem értem rá fotózni, így pont kimaradt, hogy nézzek róla beszámolókat. 1-2 képet láttam, az alapján a sarkok nagyon macerásaknak tűntek, illetve nyitva nem tűnt valami jónak ahhoz, hogy esetleg Tejútra megvegyem. De ez csak úgy tűnt 1-2 kép alapján, az is lehet, hogy valami kezdetleges tesztpéldány képeit láttam, nem emlékszem már.
Szerintem az egyébként hihetetlenül erős MFT objektív felhozatal a(z olcsóbb) nagylátóknál gyenge picit. Sony E-re megcsinálta a Sigma a 16mm f/1.4-t ami jó, Samyang 12mm is egy erős közepes, olcsón. Ide az m.zuiko 12mm szerintem drága és nem a legacélosabb nyitva, a többi meg zümm, amik jók, de Tejútra fényerős fix kéne. Nem is értem, miért nem adnak ki legalább egy 9mm f/2.0-t?!
Szóval milyen Tejútra a Lawoa?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest