Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
A7 váz + egy halom manuál (amely halmaz azóta is növekszik).
A légitársaság súlykorlátja miatt csak azt vittem el magammal egy hónapra Szingapúrba és Malajziába, hogy hátha használva és rákényszerülve kicsit jobban összecsiszolódok vele... hát... az Oly kezelésétől messze elmarad. Kezdek hozzászokni vagy legalábbis elfogadni, de nem szerettem meg. A szenzor és az eredmény viszont jó.Econ: amiket nyújt, azért nagyon jó árban van; ellenben a 685 nekem nagy, leginkább a 350-est néztem ki, a 600-ast csak azért mérlegelem, mert annyira jó áron megy, miközben a 350-hez hasonlóan szintén tud HSS-t vezérlővel, de kulcsszámban sokkal nagyobb, és 24 helyett 20-ról indul a zoom... A 685 pedig a 600 + TTL, viszont emiatt majdnem duplájára nő az ára...
NKeke: egy olyan olcsó obinál szerintem nem éri meg. Pár apró porszem a frontlencsén vajmi kevéssé számít.
Rob01: kicsi az esélye, Pana UK-nál elég gyakran van akció, itt viszont sokkal ritkábban.
Csurgoi:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)