Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
madgie
üzenetére
nem kimosdani szeretnék, egyszerűen jó lenne ha azt olvasná a közönség, amit leírtam:
természetesen sem a reciprok szabály, sem a témának megfelelő záridő nem kerülhető el.
De a kézremegés, vagy egy jelenlevő háziállat (aki fotózás közben a fotóssal "ismerkedik") esetén szerintem nagyon is jól jön a vázstabi...ez volt, amit írtam rögtön a legelején. Ezzel támasztottam alá, hogy miért is ´ülyeség azt írni, hogy: Beltérben ..... a vázstabi felesleges.
Ebben sehol sincs, hogy a vázstabi, azért jó, mert nem mozdul be a gyerek, mert a vázstabi kimerevíti a mozgást. Egyszerűen nem olvastatok figyelmesen ezért rápörögtetek valamire, amit én NEM mondtam .... csak ti gondoltátok, hogy én azt írtam....
az FF miért szubjektív, mert ha van egy 7-14 PRO, 12-40 PRO, 40-150PRO+MC14 szett egy E-M1 MKII-vel, esetleg hozzá egy 25/1.2 megfejelve egy 12-100PRO -val, akkor ezt hogy hozod össz FF-ben. Minőség, még csak csak talán, de súly és pénzben, igen nagy lenne különbség. Emiatt teljesen szubjektív, hogy akkor jobb-e az FF vagy nem... Mindenki döntse el maga....
Igazából szerinte az a probléma, hogy mindenki megmondja, vagyis meg akarja mondani a tuti, ez jó ez meg kifejezetten sz´r. Sokkal helyesebb lenne, ha felvonulnának a pro és kontra érvek, aztán az alapján majd mindenki eldönti neki mi mire jó, mi mit ér meg....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux haladóknak
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest