Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Igen erre gondoltam. Nem gondoltam, hogy berázásnak nevezik. Azt hittem rázni a koktélomat kell még a csörgőket...
Plusz FE máskor jöhet jól. Nyugvó, statikus téma fotózásánál... Ami beltéri portrénál főleg gyerekeknél valóban nem hoz eredményt, max ha a baba elaludt a "szereplés" közben... Ezt sosem vitattam mert ez triviális minden fotós számára szerintem.
De számtalan előnye van a stabinak, rontani meg szerintem nem ront egy mai korszerű stabi. Ezért azt leírni, hogy ki kell kapcsolni vagy csak kikapcsolva lehet jó portrét készíteni szerintem nem normális... Talán egy eset elgondolkoztató, még pedig az állvány.. bár szerintem ott sem hoz előnyt, hiszen ha nem kell stabilizálnia, akkor nem zümmög, nem használ aksit... Tehát olyan mintha ki lenne kapcsolva....
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest