Hirdetés
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- OLED monitor topic
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- LG LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
madgie
üzenetére
pro1 sosem volt nálam, de a képek alapján az már komikus méretű tégla. az x-e1 "jó" méret, de azért egy x30-hoz képest meg egy ló, a 18-55-tel pedig minden, csak nem olyan kicsi, hogy azzal kampányoljak, hogy észre sem veszem, úgy megy a táskába. a g3 formája szerencsétlenebb, ha az a feladat, hogy egy tökéletesen x-e1-re szabott tatyóba tegyük, nem is kérdés, ezzel együtt amikor egy nagyobb zsákba behajítod, meg egyáltalán, csak használod, akkor a 20-as és a 18-55-ös összehasonlíthatatlan konkrétan. és az x-e1 sem "kicsi".
de rohadtul túl lett tárgyalva ez is.
a 18-135-nél egyébként létezik gyengébb fuji obi?
(igen, tudom, hogy minden üvegük tök vállalható)ami meg a bokét illeti egy mft f4 és egy fuji f5,6 üvegen, a tele tartomány miatt ugyan létezik, de azért ezek szerintem nem erről szólnak elsősorban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(igen, tudom, hogy minden üvegük tök vállalható)