Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem tudom, nem volt még Pana vázam

Amúgy jó ez a 12-40, bár a méretét még mindig nem szoktam meg (billeg az EM10, ha sík felületre teszem)
Viszont egyelőre azt vettem észre, hogy a zoom inkább hátráltat a komponálásban, túl sok lehetőséget ad, és így túl sok időt elszórakozok vele, szemben a fixekkel, ahol ez teljesen ki van lőve ez az opció, és a témára tud koncentrálni az ember.
Lehet, hogy egy olyan megoldás kellene kényelemre nekem, ahol egy fix sort betesznek egy objektívbe, és átmenet nélkül, lépésenként lehetne köztük váltani
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Assetto Corsa EVO
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Drón topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont egyelőre azt vettem észre, hogy a zoom inkább hátráltat a komponálásban, túl sok lehetőséget ad, és így túl sok időt elszórakozok vele, szemben a fixekkel, ahol ez teljesen ki van lőve ez az opció, és a témára tud koncentrálni az ember.