Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Steam Deck
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem tudom, nem volt még Pana vázam

Amúgy jó ez a 12-40, bár a méretét még mindig nem szoktam meg (billeg az EM10, ha sík felületre teszem)
Viszont egyelőre azt vettem észre, hogy a zoom inkább hátráltat a komponálásban, túl sok lehetőséget ad, és így túl sok időt elszórakozok vele, szemben a fixekkel, ahol ez teljesen ki van lőve ez az opció, és a témára tud koncentrálni az ember.
Lehet, hogy egy olyan megoldás kellene kényelemre nekem, ahol egy fix sort betesznek egy objektívbe, és átmenet nélkül, lépésenként lehetne köztük váltani
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- OLED TV topic
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali mobilos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Viszont egyelőre azt vettem észre, hogy a zoom inkább hátráltat a komponálásban, túl sok lehetőséget ad, és így túl sok időt elszórakozok vele, szemben a fixekkel, ahol ez teljesen ki van lőve ez az opció, és a témára tud koncentrálni az ember.