Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Lassan felnő a Huawei a kínai AI igényekhez
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem tudom, nem volt még Pana vázam

Amúgy jó ez a 12-40, bár a méretét még mindig nem szoktam meg (billeg az EM10, ha sík felületre teszem)
Viszont egyelőre azt vettem észre, hogy a zoom inkább hátráltat a komponálásban, túl sok lehetőséget ad, és így túl sok időt elszórakozok vele, szemben a fixekkel, ahol ez teljesen ki van lőve ez az opció, és a témára tud koncentrálni az ember.
Lehet, hogy egy olyan megoldás kellene kényelemre nekem, ahol egy fix sort betesznek egy objektívbe, és átmenet nélkül, lépésenként lehetne köztük váltani
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- Steam topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Honor profi iPhone másolásban
- Robogó, kismotor
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- VoLTE/VoWiFi
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont egyelőre azt vettem észre, hogy a zoom inkább hátráltat a komponálásban, túl sok lehetőséget ad, és így túl sok időt elszórakozok vele, szemben a fixekkel, ahol ez teljesen ki van lőve ez az opció, és a témára tud koncentrálni az ember.