Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szulita28
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Kuncogok itt magamban, ahogy irkálgattok a jó meg rossz fogásról
. Volt már Dynax D7D-m grippel, na annak jó fogása volt. Volt D90-em; a múltkor fogtam D7000-et, különösebben nem éreztem, h mennyivel rosszabb volna nála. Semmi bajom nem volt a GH1 fogásával, kifejezetten kellemes volt a GF1 után. Ami messze a legszarabb fogású volt az összes vázam közül, de amikor az volt, sosem zavart. Vagy immúnis vagyok ezek szerint a gépek fogására, vagy baromira egyéni, kit mennyire érint 
Viszont néha szoktam nézegetni a 220volt kirakatában a DSLR-obikat, és elszörnyülködöm mindig, h "jééé, volt nekem egy ekkora obim (pl. S. 17-70), és nem zavart a mérete??". És akkor meglátom a S. 8-16-ot. Atyaég..
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Autós topik
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Volt már Dynax D7D-m grippel, na annak jó fogása volt. Volt D90-em; a múltkor fogtam D7000-et, különösebben nem éreztem, h mennyivel rosszabb volna nála. Semmi bajom nem volt a GH1 fogásával, kifejezetten kellemes volt a GF1 után. Ami messze a legszarabb fogású volt az összes vázam közül, de amikor az volt, sosem zavart. Vagy immúnis vagyok ezek szerint a gépek fogására, vagy baromira egyéni, kit mennyire érint