Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szulita28
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Kuncogok itt magamban, ahogy irkálgattok a jó meg rossz fogásról
. Volt már Dynax D7D-m grippel, na annak jó fogása volt. Volt D90-em; a múltkor fogtam D7000-et, különösebben nem éreztem, h mennyivel rosszabb volna nála. Semmi bajom nem volt a GH1 fogásával, kifejezetten kellemes volt a GF1 után. Ami messze a legszarabb fogású volt az összes vázam közül, de amikor az volt, sosem zavart. Vagy immúnis vagyok ezek szerint a gépek fogására, vagy baromira egyéni, kit mennyire érint 
Viszont néha szoktam nézegetni a 220volt kirakatában a DSLR-obikat, és elszörnyülködöm mindig, h "jééé, volt nekem egy ekkora obim (pl. S. 17-70), és nem zavart a mérete??". És akkor meglátom a S. 8-16-ot. Atyaég..
Új hozzászólás Aktív témák
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Volt már Dynax D7D-m grippel, na annak jó fogása volt. Volt D90-em; a múltkor fogtam D7000-et, különösebben nem éreztem, h mennyivel rosszabb volna nála. Semmi bajom nem volt a GH1 fogásával, kifejezetten kellemes volt a GF1 után. Ami messze a legszarabb fogású volt az összes vázam közül, de amikor az volt, sosem zavart. Vagy immúnis vagyok ezek szerint a gépek fogására, vagy baromira egyéni, kit mennyire érint