Hirdetés
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Régebben is gondolkodtam a 14-esen, de aztán megjelent a 12 F2. Miki cikke volt az utolsó lökés afelé, hogy eszembe se jusson arany-árú Olyt vennem a Pana helyett.
A 14-esnek egy nagyon nagy hátránya van: szerintem túl közel van a húszashoz. (Az, hogy nem olyan éles, mint a 20 1.7, csak 100%-os nézeten tűnik fel, szóval nem húsbavágóan lényeges.)A 14-es előnye a zúmobidhoz képest: ugyanolyan szűrőátmérő mindkettő; nagyon gyors és szinte néma AF, nem forog az eleje, és pici... nagyon pici! Ezzel már (télen) kényelmes zsebgép.

Jó sorod van. Ha a zúmot el tudod adni drágán és olcsón találsz egy 14-est, akkor megéri a csere, de különben a zúmobi néha jól jövő rugalmassága nem árt.
Vagy akkor cserélj, ha olyan minimálszett mániás vagy mint én, és egy enyhe nagylátó / kistele páros elég az élethez. De ehhez el kell(ene) adni a húszast is, ami nehéz döntés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tea
- Távcső topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest