Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCTiv
tag
használatban nekem nincs tapasztalatom, csak összetapiztam mindkettőt, a hátsó tárcsát meg kinézetre értettem, a pl1 hátulról úgy néz ki mint valami játékgép, de ízlésről tényleg nem érdemes vitatkozni
nekem nincs nagy kezem, mindkettőt tökéletesen tudtam használni, a balansz az objektívek mérete meg a vázméret között meg talán a legjobb az összes MILC közül ami a kezemben volt, ez egy óriási plusz pont és ebben mindkettő nagyon jó ugye.Nagyon megszerettem hihetetlen jó jpeg esik ki belőle, ami mr lustának nagy előny

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem nincs nagy kezem, mindkettőt tökéletesen tudtam használni, a balansz az objektívek mérete meg a vázméret között meg talán a legjobb az összes MILC közül ami a kezemben volt, ez egy óriási plusz pont és ebben mindkettő nagyon jó ugye.