Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Soha nem győzöm hangsúlyozni, hogy mindenkinek más a nézőpontja, másak az igényei, ezt el kell fogadni, ezért ne jelentsük ki semmire csak úgy, hogy sz*r, ezért volt pár napja a mitakonos vita is... nálam soha nem fagyott még a gh2, de ha egyszer lefagyna meló közben sem esnék kétségbe, mert meló és meló között is van különbség, ha te esküvőt fotózol az nagyobb felelősséggel jár, elismerem, én rendszerint koncerteket-fesztiválokat fotózok, ami már alapból nem olyan macera ilyen szempontból, főleg úgy nem, hogy általában vagy a családom bandája zenél, vagy mi szervezzük az egészet. Most még amatőr vagyok legalábbis videóban, de hosszú távon megéri nekük is, nekem is, mert én velük megtanulok videózni, tapasztalatokat gyűjtök anélkül, hogy gond lenne ha elszúrok valamit és az összes felszerelést amit megvesznek idővel erre a célra ingyen használhatom, mintha az enyém lenne. Nekük meg lesz egy házi saját testreszabott videósuk, aki mindíg kéznél van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest