Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Szerintem se kell teléhez nagy fényerő.."
Szerintem ezt rajtad kívül senki sem állította, és bárki megcáfolná
A hosszabb gyútáv miatt rövidebb záridő kell a kézremegés és az alany bemozdulása miatt is; ahhoz pedig fényerő vagy ISO kell.
Ami miatt ebben az esetben ajánlanám, az a tájképelés, ahol a téma statikus, inkább optimálisra rekeszelve használja az ember, ha meg már hosszú a záridő, akkor állvány.Studi: igen, persze okkal kérik meg az árát, élesebb és sokkal fényerősebb; de szerintem a sima 40-150-es, ha nem a szórás rossz oldalán lévőt fogsz ki, meglepően éles is tud lenni, főleg árához viszonyítva. A DZK 14-42 és 40-150 párosa a rendszer legalulértékeltebb obijai, alacsony áruk ellenére egész korrekt élességgel, bármikor gondolkodás nélkül ajánlanám, ha valakinek csak egy "időnként jó ha van" obinak kell. Arra egy 40-150 Pro rengetegsok, inkább a sima 40-150 és a különbséget elutazom
(400-30k, abból majd' egy hónapig elvagyok Japánban, repjeggyel...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A hosszabb gyútáv miatt rövidebb záridő kell a kézremegés és az alany bemozdulása miatt is; ahhoz pedig fényerő vagy ISO kell.
(400-30k, abból majd' egy hónapig elvagyok Japánban, repjeggyel...)