- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Blu-ray írót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mirman
üzenetére
Jó nagy legyen, egyenletesebb lesz a fénye. Van arany színű - meleg fényt ad. Ezüst - hideget. Van kicsit drágábban olyan, aminek a szövése váltakozó, vegyes, vagy ki hogy hívja, a lényeg, hogy mindkét szín benne van, azokkal semlegesebben lehet kooperálni. De a legegyszerűbb egy jó nagy fehér darab hungarocell lap
- tanulni tökéletes.A derítőket én pont azért nem szeretem, mert vagy segéd kell hozzá, vagy csak tök szélcsendben használható állvánnyal körülményesen tökölve, szóval én pl. se derítő, se vaku, se semmi és próbálom tényleg available (rendelkezésre álló) fény mellett lőni, amit kell.
Sok-sok gyakorlással rájössz szép lassan, mit szeret a géped, obid, milyen expókorrekció kell mikor, stb. Keressétek mindig az árnyékot elsőre, az hamar jó eredményt hoz (ha nem foltos, hanem összefüggő árnyék)
Mármint ha süt a Nap hétágra. Felhős időben meg szuperül lehet kint is, és bent is (ablakba, ablak elé állítva) mókolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Peugeot, Citroën topik
- Interactive Brokers társalgó
- Star Trek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- tanulni tökéletes.
Mármint ha süt a Nap hétágra. Felhős időben meg szuperül lehet kint is, és bent is (ablakba, ablak elé állítva) mókolni.