Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- E-book olvasók
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- HDD probléma (nem adatmentés)
- RAM topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
én tényleg értem hogy ti is pénzből éltek.
isten bizony.
de ilyet leírni???
"(ha elmegy, elmegy, amíg adblockolva van itt, nekünk sajnos már "semmit sem ér"). ez a három út lesz."
Egyszer valaki leírta hogy a ph FÓRUMon a fórumozó aki ért és megosztja tudásást tapasztalatát az érték. mert a fórumba is visszajárnak ezért az emberek. és emellé akkor már fogyaszt tartalmat stb.
ezen lehet vitatkozni meg nem egyet érteni.
de az hogy már a saját gépemen a saját otthonomban nem használhatok reklámszűrőt mert csak ez engem megborít rendesen. az én monitorom az én hardverem az én netem. azért megyek bárhova hogy azt lássam amire kiváncsi vagyok. Nem reklámokért.
Részemről is a viszlát kategória lesz. nagy fájdalommal mert rég itt vagyok és jó is itt. de fizess vagy reklámokat nézz vagy szétszopat az oldal.
a falhoz állításra sokan középső ujjal reagálnak.De mint leírtad szart sem érnek úgysem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest