Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Már csak kb. 900 hozzászólás elolvasásával vagyok itt lemaradva, de közben kikívánkozik belőlem egy kérdés (felböffent, na):
E-shutterről volt-e szó mostanában itt? Az X100s (esetleges majdani X100t) vakus hülyeségeit elemezve jutottam el oda, hogy a D-LUX 109-est is nézegetem és közben találtam egy ilyent. A leghúzósabb állítása, hogy ő próbálta is, hogy 1/16000sec e-shutterrel szinkronizált Nikon vakuval, picit lejjebb meg azt írja, hogy a GX7-tel megegyező a szenzor (amit eddig többnyire sejtettünk is), de most akkor 1/30sec a kiolvasási idő, vagy 1/1000sec feletti, hogy vakuval is szinkronizál? (És más gépekben meg miért nem, vagy csak símán hazudott egy pirinyót? Tudtommal jelenleg global shutteres CMOS szenzorja van a Sonynak is meg az Aptinának is, a rolling shutterhez képest magasabb feketezajjal, de csak 1" alatti méretekben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest