- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- A már megjelent gyorsítóin kapcsolt ki néhány részegységet a Tenstorrent
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen videókártyát?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
te most átjöttél egy másik topikba megsértődni?
Igen, hisz itt kaptam a "kövezést". Netán itt nem szabad megsértődni, csak kövezni? Ezt nem tudtam.
egyébként marhaságot írtál, tényszerűen (és bocs, de az nx300 aztán pont rossz példa volt, a nikon d3300 anyagminőségben sehol sincs hozzá képest), és az is látszik a kommentedből, hogy bár tapasztalatod nincs, te is tudod a tutit. hát, talán ezért hülyéztek le (ami valóban nem szép dolog).
Nyilván igazad van. Sajnos nem írtam bele hogy "nekem így tűnik", "szerintem" meg hasonlók.
mindenesetre neked nembejön a milc téma, semmi gond, viszont akkor miért harcolsz a milc topikokban?
Nem harcoltam, csak megköszöntem a kedves szavakat és megsértődtem. Az egészen más.
Az a másik topic meg szerintem a kezdők segítésére van, így talán ott elfér ha minden féle rendszerről szeretnék infót gyűjteni, vagy tévedek? Egyébként simán belátom ha tévedek valamiben és szívesen is veszem, ha felvilágosítanak, de ez nem az volt, csak személyeskedés. Erre meg megsértődni szoktam, bocsánat. Az alapvető probléma volt hogy nem hangsúlyoztam ki eléggé hogy ezt csak így gondoltam régen, ezt belátom.
Bocs az off-ért, most már tényleg nem szítom tovább a kedélyeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- Valami baja van a tápomnak
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Windows 10
- További aktív témák...
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest