Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rrbmirgamid
tag
Fura, de azt kell mondjam, örülök. Ugyanis - ahogy írtam is korábban - nálam a Sony nem játszik, így mindenképp az Olympust ajánlottam voltam (vagy Panát - nekem az a nyerő). Persze ez messzemenően részrehajlás. Méghozzá a Micro43 felé hajlás... De ez nem lehet meglepő, hisz én az M43-ban utazom már egy ideje, így saját magam ellen beszélnék, ha a Sony-t ajánlottam volna (kétszeresen is). De, mivel nem ismerem a Sony-t, véleményt nem mondhattam róla. Az Olympus PEN-ektől millió képet láttam már, és mindig is nagyon tetszettek. Még a Pana előtt az Olympus tükrösei felé nézelődtem (520, 620), mert a színvilága mindig is nagyon tetszett az Olynak.
Alább arról is olvashattál, és ezt magam is tudom, hogy az Oly a jpg-ben is nagyon jó. Én a Pana (G2) jpg-vel nem vagyok annyira elégedett, az Oly-é jóval jobb. (RAW-ban viszont nagyon jó a Pana is.)Nem is húzom tovább az időd: szerintem, az Oly jól jársz, ha azt választod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Sony a7III váz 20k expo
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- ELADÓ LiitoKala LII-PD4 akkumulátor töltő
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest