Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rrbmirgamid
tag
Fura, de azt kell mondjam, örülök. Ugyanis - ahogy írtam is korábban - nálam a Sony nem játszik, így mindenképp az Olympust ajánlottam voltam (vagy Panát - nekem az a nyerő). Persze ez messzemenően részrehajlás. Méghozzá a Micro43 felé hajlás... De ez nem lehet meglepő, hisz én az M43-ban utazom már egy ideje, így saját magam ellen beszélnék, ha a Sony-t ajánlottam volna (kétszeresen is). De, mivel nem ismerem a Sony-t, véleményt nem mondhattam róla. Az Olympus PEN-ektől millió képet láttam már, és mindig is nagyon tetszettek. Még a Pana előtt az Olympus tükrösei felé nézelődtem (520, 620), mert a színvilága mindig is nagyon tetszett az Olynak.
Alább arról is olvashattál, és ezt magam is tudom, hogy az Oly a jpg-ben is nagyon jó. Én a Pana (G2) jpg-vel nem vagyok annyira elégedett, az Oly-é jóval jobb. (RAW-ban viszont nagyon jó a Pana is.)Nem is húzom tovább az időd: szerintem, az Oly jól jársz, ha azt választod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest