Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rrbmirgamid
tag
Fura, de azt kell mondjam, örülök. Ugyanis - ahogy írtam is korábban - nálam a Sony nem játszik, így mindenképp az Olympust ajánlottam voltam (vagy Panát - nekem az a nyerő). Persze ez messzemenően részrehajlás. Méghozzá a Micro43 felé hajlás... De ez nem lehet meglepő, hisz én az M43-ban utazom már egy ideje, így saját magam ellen beszélnék, ha a Sony-t ajánlottam volna (kétszeresen is). De, mivel nem ismerem a Sony-t, véleményt nem mondhattam róla. Az Olympus PEN-ektől millió képet láttam már, és mindig is nagyon tetszettek. Még a Pana előtt az Olympus tükrösei felé nézelődtem (520, 620), mert a színvilága mindig is nagyon tetszett az Olynak.
Alább arról is olvashattál, és ezt magam is tudom, hogy az Oly a jpg-ben is nagyon jó. Én a Pana (G2) jpg-vel nem vagyok annyira elégedett, az Oly-é jóval jobb. (RAW-ban viszont nagyon jó a Pana is.)Nem is húzom tovább az időd: szerintem, az Oly jól jársz, ha azt választod.
http://www.panoramio.com/user/rrbmirgamid
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Sony A7S2 + Smallrig keret, extrákkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest