Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz madgie #49091 üzenetére

há' manuálfókuszálni imádok a gx1-en, szeretem, hogy bírja a magas iso-t, de ha az árkülömbséget nem nézzük, én nem cserélném le az e-p1-re :DDD vannak apró idegesítő hibái, pl a kijelző felbontása jobb, mégis baromira kopott képe van az oly-é mellett, egymás mellé téve az oly-é tetszik, hiába centisek rajta a pixelek...nameg minden panáról pattog a bevonat? szpot fényméréssel ha fényt mérek, és átkomponálom a képet nem azt látom lv-n, amilyen a végső kép lesz, csak ha fénymérés után rögtön benyomom az ael/afl gombot, majd ezután komponálok :F (mondjuk lehet ez utóbbi user error). idegesít az is, hogy a visszanézett képek belenagyítva full homályosak, és csak ezért nem fogok raw+jpeg-ben lőni...a markolat kényelmes, de túl rövid, eltolhatták volna az optikát picit baloldalra..meg nem is olyan masszív a cucc, vagy lehet az, de törékenyebbnek tűnik, mint az oly, jas a pana menüről annyit, hogy a gyorsmenüt nem értem miért kellett jobban elkomplikálni mint a beállításokat :DDD ráadásul szerencsekerék sincs, nekem elég lassan megy haladni benne jobbra-balra, fel-le :B persze ettől még biztosan jó cucc, csak nem nekem találták ki, de lehet egy jó keresővel + kihatható kijelzővel elfelejteném a "hibáit" (álá g3)
    ui: nézzétek el a szófosást (másnaposság, enyhe szédülés :DDD )

Új hozzászólás Aktív témák