Hirdetés
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Ideje lenne már újra összejönni sörözni
gorgo kérdezte is amikor visszavittem neki a 12-32-t, hogy mikor megyünk valami szabadtéri helyre 
Ja, ha már szóba jött: Pana 12-32 nekem bejött

Persze, sötét, és igen ez egy kitobi, hidegebb a rajza és egyből ki lehet szúrni, hogy mi készült a 20/1.7 - 45/1.8 párossal és mi ezzel, de elegendő fény esetén és nem pixelkukkolva megfelelő a végeredmény, nem kell obit cserélgetni , és 12mm-ről indul, valamint pici, kevés helyet foglal.2 számomra zavaró/hiányzó dolog: A Pana a jól megszokott kis kiálló pöcköt erről lehagyta, síkban van a jelzőpötty, valamint obi levételnél 10-ból 8x a kis méret miatt kinyitni kezdi a user az obit, nem (csak) levenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
gorgo kérdezte is amikor visszavittem neki a 12-32-t, hogy mikor megyünk valami szabadtéri helyre