Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"kicsit atertekelte bennem, hogy erdemes e tobb ezer eurot kolteni egy bringara."
Amúgy itt én még pár éve akadtam le. Amikor a húgom bringáját vettük jópár éve, csak lestem, hogy mennyire elszaladtak az árak. Iszonyatos. Amilyen gépeket lehetett kapni 5-6 évvel előtte (amikor a sajátomat vettem, még a mai napig használom), ahhoz képest 3-4x árakon mentek
S a helyzet azóta sem lett jobb. Néhányan elkezdik sorolni, hogy milyen alkatrészekből áll a bringájuk és azok mennyibe kerülnek, én meg csak csodálkozok, hogy mi is kerül azokban annyiba, amikor annyiból már pár éves használt, működő, forgalomképes motort kapni, amiben mégiscsak több alkatrész, anyag, megmunkálás van. Kicsit félek is attól, hogy valamikor ellopják vagy tönkremegy a bringám, és vehetek helyette újat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Hálózati / IP kamera
- Macska topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
S a helyzet azóta sem lett jobb. Néhányan elkezdik sorolni, hogy milyen alkatrészekből áll a bringájuk és azok mennyibe kerülnek, én meg csak csodálkozok, hogy mi is kerül azokban annyiba, amikor annyiból már pár éves használt, működő, forgalomképes motort kapni, amiben mégiscsak több alkatrész, anyag, megmunkálás van. Kicsit félek is attól, hogy valamikor ellopják vagy tönkremegy a bringám, és vehetek helyette újat...