Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz rbalint88 #47430 üzenetére

Igen, kicsit zavart, hogy 25-ön már f5.1 - de végülis a többi kitobi is már 4.5-4.7 körül van.

Jó cucc ez az ExposurePlot. Ráküldtem az épp betelőfélben lévő kártyára. Az utóbbi időben nagyon f0 túlsúlyos vagyok :DDD a halszemes startrails és a manulál obis koncertfotók és portrék miatt. Jól mutatja azt is, hogy mióta itthon vagyok, a 14-140 csak párszor volt rajta. Valamint azt is, hogy a legtöbb képemnél mennyire jól jön az Oly stabija, mert a módusz 1/25, és még az állványos hosszúexpokat (1+ s) leszámítva is több képem van 1/30 vagy hosszabb, mint fölötte.

Ma se fértem a bőrömbe, miután tegnap kicsillagoztam magam Dobogókőn, ma gondoltam másfelé veszem az irányt. Beosontam a mozdonytemetőbe. Motoros felszerelésben, főleg fehér-fekete színben kifejezetten jól tudok osonni :)) alvó éjjeliőr mellett legalábbis. Gondoltátok volna, hogy a javítócsarnokban még 11-éjfélkor is dolgoznak? Így sajnos a mellette lévő "mozdonytemető" csarnokba nem tudtam beosonni :( Meg az egész túl ki volt világítva, ez sajnos elvitte a hangulatot... Cél az lett volna, hogy mozdonyroncsok, beomlós tetejű javítócsarnok, ami felett átviláglanak a csillagok (esetleg startrails), de így, hogy voltak és dolgoztak is még ott, meg fényár volt, ebből nem sok lett, csak pár kép... :(

Új hozzászólás Aktív témák