- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Huhh, milyen durva hack van a GH2-höz, pont ezen az oldalon leltem: 176 mbit + gop 1, dzsízösz. Nekem most 60 mbit gop 5/gop 4 van, igaz, jóval többet is bírna, de akkor csak extreme III hiperszuperedisön SD-vel kéne szaladgálnom mindenhová. Jó az a GH2!
Más: tényleg nagyon hiányzik a GF1-ről egy kihajtható LCD. Jó gép, halszemmel meg a palacsintával nagyon is szerethető, de nagyon korlátozza a kompozíciós szabadságot a fix LCD (főleg a halszemnél).
FEDman: jaja, igazad van. Van még két képem tegnapról, de kifogytam a PH! tárhelyből, a flickr-re meg nem tolom fel őket, egyik sem annyira jó, mint a kápolnás. Igazából ennél a képnél a HDR maga volt a kihívás, olyan óriási kontrasztkülönbség volt, hogy tíz képből kellett összezongoráznom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mazda topik
- Robot fűnyírók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest