Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Huhh, milyen durva hack van a GH2-höz, pont ezen az oldalon leltem: 176 mbit + gop 1, dzsízösz. Nekem most 60 mbit gop 5/gop 4 van, igaz, jóval többet is bírna, de akkor csak extreme III hiperszuperedisön SD-vel kéne szaladgálnom mindenhová. Jó az a GH2!
Más: tényleg nagyon hiányzik a GF1-ről egy kihajtható LCD. Jó gép, halszemmel meg a palacsintával nagyon is szerethető, de nagyon korlátozza a kompozíciós szabadságot a fix LCD (főleg a halszemnél).
FEDman: jaja, igazad van. Van még két képem tegnapról, de kifogytam a PH! tárhelyből, a flickr-re meg nem tolom fel őket, egyik sem annyira jó, mint a kápolnás. Igazából ennél a képnél a HDR maga volt a kihívás, olyan óriási kontrasztkülönbség volt, hogy tíz képből kellett összezongoráznom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jövedelem
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest