Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tin_Shield
üzenetére
Igen, mint mondotta Mercutio kollega, van G3 és em5 is. A fókusz sebessége nagyjából azonos, inkább a fókuszmező mérete a nagyon eltérő. És a pana biztosabban talál fókuszt mint az oly. Sokszor megesik, hogy ha pl. egy kisebb méretű virágot akarok fotózni, hogy AF-el nem tudom az em5-tel lekapni, röhej de képtelen rá, helyette a háttérre fókuszál, úgy is hogy a fókuszmező 80%-a a virág
) És hogy tudd hová tenni ezt: ez az esetek 1%-át teszi ki. Szóval lehet vele együtt élni, bár tény, hogy szokni, tanulni kell (az 1%-nál meg káromkodni és nem ütni
).
És a hátsó gombok (kurzor) sztem a G3-on szarabbak. Egyik se jó, de nekem az volt a legutáltabb a g3-on, a másik meg az iso160 zaja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív álcázóval
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Zeiss Milvus 85mm f/1.4 ZE - Canon bajonett
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) És hogy tudd hová tenni ezt: ez az esetek 1%-át teszi ki. Szóval lehet vele együtt élni, bár tény, hogy szokni, tanulni kell (az 1%-nál meg káromkodni és nem ütni
).