- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Szia,
150-ért azt a kit-et kerüld el. Úgy gondolom hogy ultrazoom miatt megszoktad a kényelmet ezért két külön objektív nagy macerának tűnne utána, szerintem abban ne gondolkodj. Én erősen ajánlom a 14-150-es objektívet, ez lefedi a két objektív tartományát, nagyon sokrétű objektív és később is sokkal könnyebb eladni ha arra kerülne sor. És nagyon jó áron adják mostanában géppel együtt:
Pl. ITT vannak epl3-ak 14-150-essel, már a legolcsóbb ajánlatnál is hivatalos magyar garanciát írnak és alig drágább mint edigitalban a két objektíves változat. Ez már sokkal jobb vétel.
Egyébként van e-pm1 kit 14-150-es obival epl3-nál olcsóbban. Meg kell érdeklődni de ha ehhez gyártói garancia van akkor nagyon jó ár: e-pm1. Én amatőr vagyok, de a többiek majd válaszolnak hogy e-pm1 és epl3 között van-e érdemi különbség. Én úgy tudom tök ugyanaz a szenzor van bennük, csak pl epl3-nak kihajtható a kijelzője. Ha ez is tetszene faggasd a fórumtársakat, mert könnyen előfordul hogy tényleg nincs érdemi különbség, pénzben annál inkább.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI internet
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- TCL LCD és LED TV-k
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠