Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Szia,
150-ért azt a kit-et kerüld el. Úgy gondolom hogy ultrazoom miatt megszoktad a kényelmet ezért két külön objektív nagy macerának tűnne utána, szerintem abban ne gondolkodj. Én erősen ajánlom a 14-150-es objektívet, ez lefedi a két objektív tartományát, nagyon sokrétű objektív és később is sokkal könnyebb eladni ha arra kerülne sor. És nagyon jó áron adják mostanában géppel együtt:
Pl. ITT vannak epl3-ak 14-150-essel, már a legolcsóbb ajánlatnál is hivatalos magyar garanciát írnak és alig drágább mint edigitalban a két objektíves változat. Ez már sokkal jobb vétel.
Egyébként van e-pm1 kit 14-150-es obival epl3-nál olcsóbban. Meg kell érdeklődni de ha ehhez gyártói garancia van akkor nagyon jó ár: e-pm1. Én amatőr vagyok, de a többiek majd válaszolnak hogy e-pm1 és epl3 között van-e érdemi különbség. Én úgy tudom tök ugyanaz a szenzor van bennük, csak pl epl3-nak kihajtható a kijelzője. Ha ez is tetszene faggasd a fórumtársakat, mert könnyen előfordul hogy tényleg nincs érdemi különbség, pénzben annál inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- Befejeződött a Fallout TV sorozat 2. szezonjának forgatása
- PlayStation 5
- Tippmix
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Raspberry Pi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest