Hirdetés
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
14-150-est, feltéve ha samsungban is van stabi, 150-hez nekem már kell. Vagy hülye vagyok nagyon és ezek nem is kompatibilisek egymással? Vagy nem ajánlatos keverni a márkákat? Mert akkor vegyétek offnak azt a hozzászólást, olympus vázak túl drágák hogy egy újabbra váltsak 1-2 éven belül. Samsungnál láttam hogy maga a ház kilóg a sorból árát tekintve ahhoz képest milyen érzékelője van, meg gondoltam ISO kezelése is kicsit jobb. De abba már nem gondoltam bele hogy olympusnál jpeg nyugodtan használható, samsungnál azért nem annyira acélos így jobban belemerülve felejtős a dolog.
need: nekem nem kell másik obi. 14-150-es elégíti ki legjobban az igényeimet, az meg nem létezik hogy én obikat cserélgessek. Engem annyira nem érdekel ha bizonyos tartományoknál nem olyan kitűnő a képminőség, nekem megteszi ez is. Egyedüli gondom a fényerő naplementétől kezdődve ugye, de a képeim 90%-a világosban készül.
25636: értem köszi. Mai világban folyamatosan szokni kell a (számomra és én szempontomból) fura döntéseket, de valahogy fel kell futtatni az eladásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egérpad topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- A nap színe: a vörös
- További aktív témák...
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest