Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius75
aktív tag
Sziasztok, szükségem lenne a véleményetekre, minden építő jellegű hsz-t örömmel fogadok.
A helyzet a következő: GH3 + 12-35 volt a kiválasztott áldozat, de amilyen árakat véleményeznek erről a kitről úgy gondolom, annyit egyszerűen nem ér, nem adok érte.Hosszas olvasgatás után arra jutottam, hogy G5 vázat vennék. Ez idáig rendben. Ami nincs rendben, hogy a 14-42 X-es obival árulják, az nekem nem jön be. Sokat olvastam róla, több rosszat mint jót.
A kérdésem: mi lenne jó hozzá? 14-140 vagy 12-35? Ez utóbbi kb. 100 ezerrel több. Ne kérdezzétek mire használnám, mindenre, vegyesen. Portré, tájkép, épület, néha egy - egy rövid videó.... Ér-e ennyivel többet a fix fény, vagy a kezdő mm, illetve rosszabb-e annyival az f5.8, illetve sokkal több-e (költői kérdés) az a plusz 4 mm kezdő látószög? Azt gondolom, több üveget nem igazán szeretnék hurcolni, de amit most használok, az is csak 4×-es, és szinte mindenre elég. Többször kellene hátrébb mennem, mint közelebb....Segítsetek, ki mit venne, és miért? A pénz legyen most a kevésbé fontos érv.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest