Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• julius75

aktív tag

Sziasztok, szükségem lenne a véleményetekre, minden építő jellegű hsz-t örömmel fogadok.
    A helyzet a következő: GH3 + 12-35 volt a kiválasztott áldozat, de amilyen árakat véleményeznek erről a kitről úgy gondolom, annyit egyszerűen nem ér, nem adok érte.

Hosszas olvasgatás után arra jutottam, hogy G5 vázat vennék. Ez idáig rendben. Ami nincs rendben, hogy a 14-42 X-es obival árulják, az nekem nem jön be. Sokat olvastam róla, több rosszat mint jót.
    A kérdésem: mi lenne jó hozzá? 14-140 vagy 12-35? Ez utóbbi kb. 100 ezerrel több. Ne kérdezzétek mire használnám, mindenre, vegyesen. Portré, tájkép, épület, néha egy - egy rövid videó.... Ér-e ennyivel többet a fix fény, vagy a kezdő mm, illetve rosszabb-e annyival az f5.8, illetve sokkal több-e (költői kérdés) az a plusz 4 mm kezdő látószög? Azt gondolom, több üveget nem igazán szeretnék hurcolni, de amit most használok, az is csak 4×-es, és szinte mindenre elég. Többször kellene hátrébb mennem, mint közelebb....

Segítsetek, ki mit venne, és miért? A pénz legyen most a kevésbé fontos érv.....

Új hozzászólás Aktív témák