Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz Neck #101547 üzenetére

    Azért hegyezem ki, mert ez sok pénzbe kerül egész egyszerűen. Az nem kevés tervezés, tesztelés, garikkal kapcsolatos ügyintézés, hogy valaki rá mondja azt, hogy na ez csepp és porálló és ha valami baja lesz a gépnek, nem dobják vissza, hogy hékás úgy látjuk víz érte a gépet, ugrott a gari, mert mi ezt nem csepp és porállónak terveztük. Ezt igenis nézni kell és ennek ára van, méghozzá nem kevés.

    aginor: Úgy tudom a két Fuji nem szigetelt, az egyikben még csak IBIS sincs és kényelmes méretű szemkagylót se lehet rá tenni, csak valami kínai fura megoldással lehet megoldani. Számomra ez nagyon belépő szint. Z50-ben szintén nincs IBIS, ma már ilyen gépet nem vennék. Az A7II már valós alternatíva lehet, bár az meg nem ez a méret.

    Ennek a gépnek a valós ellenfele egész egyszerűen az E-M5 III vagy egy Ibises csepp és porálló Fuji X-T40 ami nem létezik, illetve a Sony a6600, a többi nem ez csomag. A Sony pedig valszeg ettől jobb, csak kétszer drágábban kellene hozzá objektíveket venni újra.

    Ahogy kezdtem, ez a gép nem feltétlen az újakat fogja idehozni, hanem a régi E-M5 és E-M5 II tulajoknak készülhetett, illetve akiknek elég az E-M1 III tudása, de azt szeretnék kis méretben megkapni. Az árak pedig hamarosan újra változni fognak és mindenkinél! :(

Új hozzászólás Aktív témák