Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• yle_greg

aktív tag

válasz lugosi #101447 üzenetére

Marmint melyiket?
    10-25 -om van, imadom, ezt pont nekem keszitettek.
    A 25-50 olyan, hogy szeretnem, mert a teljes normal/portre/majdnem kistele tartomanyban tokeletes, zoom amit szeretek, az AF mint a villam, szoval tok jo, es nem zavarna sem a sulya, sem a merete, siman vinnen egyetlen objektivnek kirandulasra.
    Viszont nincs benne stabilizator, bar ez csak elvi gond, mert a tomege/tehetetlensege segit, es az ekv. 50-100 tartomany nem veszes, foleg ilyen fenyeron. De akkor is, ilyen penzert legyen Dual IS, meg fozzon kavet, es mosogasson is el, bakker.

Ha profi lennek, es sokat/penzert portreznek, akkor bevallalnam az arat. Most tul nagy luxus lenne, a 10-25 eseteben meg ervelhettem azzal a felesegemnek, hogy rettento sulyos ketoldali kapuzarasi panikom van, es vagy ez, vagy egy Lamborghini Diablo volt a valasztasi lehetosegem, szoval oruljon, hogy ilyen olcson meguszta,l. Ezt nem suthetem el megegyszer. :-)

Hmm... Azt vajon bevenne, hogy visszavittem az ures uvegeket?

Viszont erdekes, hogy a Pana 25-50 f1.7 -rol talan egy vagy ketto magyar teszt van, a legtobb helyen a hivatalos sajtokozlemeny van bekopizva, teszt, review keves van magyarul. Angolul van rola par, de abbol is kevesebb, mint szokott lenni barmilyen uvegrol. Ennyire nehezen fogyna? Vagy ennyire unalmas, kell-a-fenenek erzest valt ki a fotosokbol? Ez kicsit fura nekem.

Új hozzászólás Aktív témák