Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Kalkuláltam egyet netrisken.
Úgy is, hogy az igazolt évek számát levettem 2-vel, úgy alig volt drágább, a jelenleginél, ilyen 8e Ft környéke.
Utána kalkuláltam egyet úgy, hogy az elmúlt biztosítási időszakban kifizetett károk száma: 1 darab.
Így a jelenlegi éves ár helyett 28e Ft-al nőne kb a casco a kalkuláció szerint. Remélem tényleg így lesz, ha lesz káresemény.... Plusz ugye a 100e önrész. Szerintem belevágok.
Ahogy néztem több picike horpadás van, mint 10-15 darab, hanem jóval több. Szóval szerintem nem 1-200e Ft lesz a javítás....
Kb ilyen méretűek , valamennyire talán visszaadja a kép: [kép] [kép]
Viszont azt nagyon nem szeretném, ha a tetőkárpit leszedésével szét kellene robantani a fél belteret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari