Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• hobizoli

nagyúr

válasz Micsurin #338044 üzenetére

rendorseg megallapitotta felelosseget a masik auonak 2x is
    aztan fellebeztek 2-3x ellene, nekem semmi papir nem jott ezekrol akkor
    csak kovetkezo ev juniusban birosagra beideztek tanukent
    ott mar a masik auto 3 utasa mar egyforman latta a lampat (helyszinen meg nem), meg nyilvan addigra az is kiderult, hogy szerintuk a felettuk levo lampat neztek mindharman a balra fordulas kozben, meg en meg a villamosinen kikerultem a pirosnal allo sort, es elejuk hajtottam

(mert amugy ok vittek el keresztben 1 savot menetiranyukba)

valosagban meg az o iranyuk pirosa utan jon az enyem zolddel, raadasul ket lampa is van egymas utan ~40m-l es en a tavolabbitol indultam el, meg a nagykeresztben korben 2sec-g piros is van minden iranynak ...szoval egy 5sec-s piroson jottek be, mert hat a múúttttkóóósemjöttsenki

itt volt 2008-ban: [link]
    az Arpad hid fele mentem (volna) a Robert Karoly krt-n, ok meg innen jobbrol jottek a aluljaro betonja mogul a balra kanyarodobol
    ott alltam meg a villamossinen az oszloptol fel meterre, mert masfel savot eltoltak

a rendor egybol levagta helyszinen, hogy ok qrtak el, mert nyilvan fejbol tudta a lampavaltast, hogy az en iranyomnak csak az ovek utan lesz zold, meg elotte megy a masik 2 irany is meg, meg korben piros is van
    terfigyelo kamera meg itt nem volt akkor

de a birosagon semmit nem szamit rendorseg velemenye, csak az, ami a birosagon van
    ott meg 3 vs 1, mehetsz haza
    beideztek tanukent, aztan csak azert nem vertek ram buntit, mert a targyalasig eltelt 9 honap es 6 honap utan elevult

ja es en mar nem fellebezhettem, mert az volt az utolso targyalasi nap az ugyben, az itelet jogeros volt egybol

innen indultam el es ertem oda be a keresztezdesbe ugy, hogy meg kanyarodtak [link]

Új hozzászólás Aktív témák