Hirdetés
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Micsurin #338044 üzenetére
rendorseg megallapitotta felelosseget a masik auonak 2x is
aztan fellebeztek 2-3x ellene, nekem semmi papir nem jott ezekrol akkor
csak kovetkezo ev juniusban birosagra beideztek tanukent
ott mar a masik auto 3 utasa mar egyforman latta a lampat (helyszinen meg nem), meg nyilvan addigra az is kiderult, hogy szerintuk a felettuk levo lampat neztek mindharman a balra fordulas kozben, meg en meg a villamosinen kikerultem a pirosnal allo sort, es elejuk hajtottam(mert amugy ok vittek el keresztben 1 savot menetiranyukba)
valosagban meg az o iranyuk pirosa utan jon az enyem zolddel, raadasul ket lampa is van egymas utan ~40m-l es en a tavolabbitol indultam el, meg a nagykeresztben korben 2sec-g piros is van minden iranynak ...szoval egy 5sec-s piroson jottek be, mert hat a múúttttkóóósemjöttsenki
itt volt 2008-ban: [link]
az Arpad hid fele mentem (volna) a Robert Karoly krt-n, ok meg innen jobbrol jottek a aluljaro betonja mogul a balra kanyarodobol
ott alltam meg a villamossinen az oszloptol fel meterre, mert masfel savot eltoltaka rendor egybol levagta helyszinen, hogy ok qrtak el, mert nyilvan fejbol tudta a lampavaltast, hogy az en iranyomnak csak az ovek utan lesz zold, meg elotte megy a masik 2 irany is meg, meg korben piros is van
terfigyelo kamera meg itt nem volt akkorde a birosagon semmit nem szamit rendorseg velemenye, csak az, ami a birosagon van
ott meg 3 vs 1, mehetsz haza
beideztek tanukent, aztan csak azert nem vertek ram buntit, mert a targyalasig eltelt 9 honap es 6 honap utan elevultja es en mar nem fellebezhettem, mert az volt az utolso targyalasi nap az ugyben, az itelet jogeros volt egybol
innen indultam el es ertem oda be a keresztezdesbe ugy, hogy meg kanyarodtak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest