Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomeef
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék, hátha valaki már találkozott hasonló problémával. 2022.06. vettem egy 2008-as E150 corollát 100k km-el, patika állapotban. Egészen múlt hétig legalábbis ebben a tudatban voltam
. Pénteken elvittem egy fényezőműhelybe átnézetni az autót, ahol egy kis nézelődés után kiderült hogy mindkét jobb oldali ajtó cserés volt, majd fújva lett. Teljesen hibátlanul meg lett csinálva látszólag, viszont egy dolog feltűnt a srácoknak. A cserés ajtókon körben ahol a két lemez egymásra van hajtva, hiányzik a szigetelő tömítés. Képen látható az eredeti bal ajtó tömítve zöldel, majd a cserés jobb ajtó tömítés nélkül pirossal. Azt mondták erre hogy azonnal meg kell csinálni, mert szét fog rohadni az ajtó (6 szám jegyű összeg lenne). Viszont a poén benne, hogy lekértem a kárlapját totalkarról, és a javítás mint kideülrt 2013-as. Vagyis 10 éve így jár az autó, látszólag egy deka rozsdásodás nincs rajt, se kívül, se belül. Szerintetek érdemes ezzel foglalkoni? Alapból nem is értem ha kap egy gyári új ajtót egy autó, hogy lehet hogy az az ajtó félkész, vagyis nincs lezárva vízzárás ellen...Ez ilyen Toyota speciál, vagy wtf?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Opel topik
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Siemens GEB341.1E Zsalumozgató motor 240 V, 20 Nm, 150 s
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest