- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- VR topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
Sziasztok ! Talán megfelelő helyen járok. Veszek egy autót a típusa Mitsubishi Lancer 1.8 Invite 2010-es évjárat leinformált 103e km-el. Kipróbáltam, nagyon megtetszett minden tekintetben, közép-hosszú távú napi szintű autókázásra kell (120km). Miért nem dízel, mert ott nem tudom az előző gazda mennyi időnként cserélt olajat, szervizkönybe bármit lehet írni, kettős tömegű, nagynyomású, turbó, stb. Tudjátok. Szívó benzinnel több lesz a fogyi de biztosabbnak érzem a megbízhatóságot. Riogatnak a drága alkatrészekkel hozzá. Néztem neten, nem drágább mint egy VW/Opel/Ford alkatrész. Illetve láncos vezérlés csere mennyibe fájhat ? Tudom hogy az nem olcsó, de senki nem tud semmit, csak tippelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged