-
PROHARDVER!
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
tboldi #227566 üzenetére
Tehát akkor nem véletlen hogy nem találtam semmi ilyet az ATE oldalán és a csomagolásban se. Pár hónapja van nálam egy autó, kukaérett téli gumi volt rajta, vettem rá új téli szettet. Észrevettük hogy a tárcsáknak akkora válla van mint egy testépítőnek
Visított is ahogy kell, és tudtam hogy hamarosan féket kell cserélnem. 2 héttel ezelőtt vettem 4 szinterezett felnit, rá új nyári gumikat. Aztán 1 hete rakott a szerelő 4 új tárcsát és betét. Amúgy is ésszel vezetek, nem taposom lemezig a pedált, az elmúlt 1 héten is így vezettem. Tegnap feltűnt, hogy lassú fékezésnél van egy kis vibráció a kormányon. Eddig ezt nem tapasztaltam, se a téli kerékkel, se akkor amikor még a kopott fék volt fent az új nyári kerékkel. De mintha az lenne, hogy ha nem hajt a motor és akkor fékezek, akkor talán nincs remegés. Tényleg pici csak, de eddig nem volt. Legalábbis nem emlékszem rá. Persze majd figyelni fogom, meg a szerelőhöz is visszaviszem, de érdekelne hogy tapasztalt már valaki ilyet fékcsere után?
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged