Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi Guys,
Szerintetek jelentos kulonbseg van a 2 modell kozt ?
LG OLED55B7V
LG OLED 55C7VA C7V az mar gondolom az ujabb kiadasa a B7V nek ? 50 ezer koztuk a difi er ennyivel tobbet a C7V ?
KOSZI
-
rolland88
tag
Üdv.
Ezt a tv-t néztem ki magamnak, tudnátok egy kis véleményt írni róla? Van valakinek ilyen?LG 43uj620v
Ps4-3 ra, és filmezésre lenne használva csak azokat usb ről játszanám le.
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Már nagyon zaklatott a youtube a frissítéssel és rányomtam. Most minden zene után reklám van.... Ezt a Routeren kívül valamilyen formában lehet tíltani? [link] Se DD-WRT se Open WRT nem szeretnék telepíteni a gigabites routerre mert nem értek hozzá. Más megoldás nem létezik?
LG Smart tv
-
denis77
kezdő
Szevasztok
van-e valakinek ilyen LG 43LJ594 ?
Többnyire jókat írnak róla .
Jó árban van (nekem). -
gago1975
őstag
Szia.
Nekem is ez van és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Viszont ha újra venném akkor inkább az UJ701-est venném meg mert, ehhez a távirányító egy faék.
A 701-es hez alapból AN-MR650A Magic Remote-ot adnak és Harman/Kardon a hangsugárzó.
A különbség 20-25K Ft. (alza, digital szalon, edigital) a többi olcsó János boltot inkább hagyjuk.Ugyan lehet ehhez is AN-MR650A Magic Remote-ot venni csak mindenhol hiánycikk. Esetleg jövőre kapható újra.10-15K ft-ért.
-
tihibaby
senior tag
válasz
GEPESZ66 #86093 üzenetére
Az LG 5év gondoskodás,független bármilyen garanciától.
Regelj be,töltsd fel a kért adatokat,és kapsz egy email-t,miként működik az 5 év gondoskodás.
A lényeg:2 évig kiszállnak,utána neked kell elvinni az adott szervízbe.
A garis feltételek azonosak.
Azért 5 évre ez nem rossz! -
datamoon
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőlek LG 43UJ6307-es készüléken hogyan tudnám a csatornaszámokat megváltoztatni mivel webos 3.5 fut rajta nem úgy mint a másik tv-men amin webos 3.0 fut és ott van csatornaszám módosításra lehetőség illetve le is tudom menteni usb-re majd visszatölteni a listát viszont a webos 3.5-nél nem találtam sem csatornaszám módosítót sem usb-re való mentést sehol.
Légy szíves segítsetek mert igaz hogy a kedvencekbe beraktam a sorrendet de a csatornaszámok nem 1-től kezdődnek hanem amit a csatorna eredeti száma kapott.
Köszönöm. -
H.lacika
tag
Lg43 UJ701V Emagmál most 170k kuponnal, ilyet néztem ki nem tudom megy-e lejebb karácsonyig.
-
tkiraly
csendes tag
Sziasztok!
Egy LG 49UJ6307 TV boldog tulajdonosa lettem.
Mi a legegyszerűbb módja,hogy egy Samsung S7-es telefon képernyőjét egy az egybe "letükrözzem" a TV képernyőjére? Most a legfrissebb Android OS fut rajta. Azt olvastam,hogy a régebbi Android OS-nél felső beállítás panelnél volt egy "Miracast" vagy "Screen-Share" gomb és csak megnyomtad és már ment is. Ha jól tudom ezt levették a legújabb Android verzióknál biztonsági okok miatt.Választ előre is köszönöm!
tkiraly
-
bobi22
csendes tag
válasz
TommyGun #86082 üzenetére
A kurzort tökéletesen vitte hangfelismerést ahogy írod biztos nem de minden mást igen keresőbe
gépelést ,csatórna váltás ,menübe lépkedést hang le föl stb .Ezt csak érdekességnek írtam hogy
egy olcsó dolog is elkezeli a készüléket.55UJ635V 4K UHD SMART LED TV
el volt próbálgatva. -
Isner
csendes tag
49"-ban 200e +-, filmnézés médialejátszóról és játék xbox one x ( barátnő tv adás nézése ) mi lehet value vétel ?
LG 49UJ670V néztem, 175 körül van és egyébként ahogy rákerestem külföldi oldalakon a vásárlók eléggé jó értékeléseket adtak , erről vélemény pro / kontra esetleg más alternativa ?
-
GEPESZ66
veterán
A 43UJ701V képe (1900PMI) szebb lehet kábeltévézésnél, mint a 43LJ624V-é (1000 PMI)?
-
-
bobi22
csendes tag
Sziasztok
Olvastam magic remote távirányító hozzászólásokat elég magas ára van.
Fiamnak van itthon egy távirányító még a alin rendelte androidhoz ,elővette és vitt
mindent amit kell mondjuk ez kb 3-4 ezer volt de a célnak megfelelő.Hátha valaki nek van otthon és nem
gondoltrá hogy jó lehet.
Nem pontosan ilyen de ugyan ezt tudja
https://www.aliexpress.com/item/2-4Ghz-Wireless-6-Axis-Gyroscope-Air-Mouse-Keyboard-Remote-Control-for-PC-Smart-TV-Android/32349592183.html?spm=2114.search0104.3.298.EIyldJ&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10152_10065_10151_10344_10068_10345_10342_10343_10340_10341_10541_10562_10084_10083_10304_10307_10302_10539_5080015_10312_10059_10313_10314_10534_10533_100031_10604_10603_10103_10594_10557_10596_10595_10142_10107,searchweb201603_12,ppcSwitch_4&algo_expid=76396951-a930-422c-a555-67187289a094-37&algo_pvid=76396951-a930-422c-a555-67187289a094&rmStoreLevelAB=3 -
markussandor
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet 5.1-et kiküldeni optikán UJ6307-es TV-n?
Minden módot kipróbáltam a hangbeállításoknál, de csak PCM sztereó módban megy csak ki a hang! -
arpi6k
addikt
Sziasztok!
LG 55SJ850V TV-m képernyőjének jobb oldalán megjelent egy függőleges kékes zöldes csík. Ki/Be kapcsolás nem segített, áramtalanítás után sem tűnt el. Jól gondolom hogy indíthatom a garanciális ügyintézést az emag-al (náluk vettem)?
-
TommyGun
őstag
válasz
datamoon #86070 üzenetére
AN-MR650A
Sehol sem kapni MOn ahogy most nézem, még szerencse hogy visszaveszik a boltban, fehívtam őket azonnal...dejó hogy ők sem tudják hogy a 2017-es TVkhez nem jó, direkt mondta a fazon hogy ááá akkor jó lesz a TVdhez...minden működik rajta csak a mozgás érzékelés nem...jó mondjuk nem volt kiírva webalpra mihez lehet használni de direkt úgy mentem be hogy 1 hetes TVm van.
-
TommyGun
őstag
Szasztok, 1 hete vettem egy 49-es UJ6307-et, ma elmentem bóótba magic remote távirányítóért, eladó kérdezte idei modellem van é mondtma igen, adot egy MR650-et de sajnos azt írja a TV hogy nem támogatott távirányító, wtf? fasza most olvasom hogy nemjó hozzá, még jó hogy megkérdezte az eladó hogy idei TVm van é...
-
Tibis77
csendes tag
Sziasztok.
Tudnátok nekem erről véleményt írni?
Monitorként is használnám.lg 55lw340c
-
tihibaby
senior tag
válasz
the.odzsy #86061 üzenetére
Nincs sehol,az euronicsban sem!
Központi ügyfélszolgálat szerint a pesti Sugárban,Debrecenben,Siófokon van,ebből a Sugárban rámkérdezett a srác honnan vettem,hogy náluk van,mert hetek óta nincs, a másik két boltot fel sem tudtam hívni!
Máshol más üzletláncban sincs,LG-t chat-en kérdeztem hol kapnék,szentesi révén egy szegedi címet kaptam,ahol rendelésre 2 hét 16K,ideiglenes készlethiány van egyébként....na itt adtam fel!
Ui.:Ebay-ról is 15K... -
the.odzsy
aktív tag
válasz
Laca1212 #86059 üzenetére
Az UJ-s betűjel 2017-es típust takar, amelyhez csak az AN-MR650A kompatibilis. Tudomásom és személyes tapasztalatom szerint az Euroics üzletekben a legolcsóbb. Én 8990,- magyar forintért vettem szűk egy hónapja, de a tapasztalat az hogy jelenleg kevés helyen kapható illetve drága.
-
Jimmy66
senior tag
válasz
grafikus17 #86056 üzenetére
Kíváncsiságból én is telepítettem mindkettőt. Köztes megoldásnak nem rossz, bár én a telefont leginkább telefonálásra szoktam használni és sajnos a giroszkóp sem működik az enyémen, de tényleg használhatóak.
Azért a MR-t nem cserélném le...
[ Nincs Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
55UJ620V-ről mi a véleményetek?
Nyilván nem egy kategória a kettő, de egy 43LF632V képminőségét hozza? Csak mert jelenleg ez a 43"-os van és annak tetszik a képe. Videók alapján webOS 3.5 gyorsabbnak tűnik a 2.0-nál. Valóságban is fürgébb? Vagy ez tv típus/hardver függő inkább?
Jól gondolom, hogy ehhez a típushoz nem jár Magic Remote?!
Ezt írja a kiegészítők felsorolásánál LG hivatalos oldala:
Magic Remote (Mozgásérzékelős távirányító) -- > ReadyÍgy kérdezném, hogy Magic Remote 650A hol most a legolcsóbb? Lehet külföld is.
Balga kérdés, de nem jó az 55UJ620V -hez a Magic Remote AN-MR600? -
dafnymia
csendes újonc
válasz
Véreshurka #86057 üzenetére
Szívesen
-
grafikus17
senior tag
válasz
Jimmy66 #86053 üzenetére
Én próba kép két apk-t töltöttem le a playről. Az egyik az LG TV Plus, egész jól működik rajta a tapi pad.
A másik az LG webos apk, ez abban jobb az előzőtől, hogy nem csak a tapi paddal működik, hanem ahogy mozgatom a telefont, úgy mozog a kurzor.
Egyenlőre ezekkel nyomulok, aztán meglátjuk veszek-e magic remote-t később.
Ezek a megoldások a kettő között vannak, jobb mint az alap gyári távirányító, de a használatához mindig össze kell kapcsolni a tévével, és ha újra akarom használni, akkor a telefon fe kell ébreszteni lezárt állapotból, ennyi hátránya van. -
Jimmy66
senior tag
válasz
pomo-sapiens #86050 üzenetére
-
válasz
grafikus17 #86051 üzenetére
Talán a többiek tudnak segíteni, nekem mindkét készüléken (LG V10 és G4) elsőre ment minden, probléma nélkül.
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy LGUJ6307-et.Tökre örültem, hogy majd ki tudom rakni a telefonom képernyőjét a tévére. Nem sikerült.
Eddig letöltöttem online film oldalról a filmet, átraktam pendrive-ra, bedugtam a mindig tévé boxba és megnéztük a tévén a filmet.
Szerettem volna kipróbálni a wifi-directet, de nem működik nálam.
Arra szerettem volna használni, hogy telefon böngésző elindít, online film megkeresése, és play. Ezután kiraktam volna a telefon képernyőjét a tévére és néztem volna a filmet. Ez lenne a legegyszerűbb módszer. ( Próbltam a tévé böngészőjét használni erre, sikerült is, csak macerásabb)
Két eszközzel próbáltam, egy Xiaomi redmi note 2, amin van egy olyan menü, hogy vezeték nélküli megjelenítő csatlakozás wi-fi-n keresztül. ( biztos hogy működik, mert egyszer már használtam chromecast-al ) A másik egy Alcatel pixi 3 10” tablet. Ezen van külön wifi direct menüpont.
Hiába próbálom mindkét eszközt csatlakoztatni, kiírja, hogy az eszköz törölte wifi direct kapcsolatot.hbbtv opciót kikapcsoltam.
A másik lehetőség a scree share.
A tableten van egy ilyen menüpont, kiválasztom a tévét, összebarátkoznak és kész, már látom is a telefon képét a tévén. Ugyan ezt a Xiaomi redmi telefonnal próbálva mindig kiírja, hogy sikertelen kapcsolódás, próbálja újra. ( chorem cast-al ment régen, mint írtam )
Persze örülhetnék, hogy legalább egy eszközön működik az egyik funkció, de nem erre számítottam. Ráadásul a teblet a gyereké, és amikor a család megnéz egy filmet ami nem neki való, akkor ő is a meséjét akarja nézni rajta addig.
Nem akarok szarrágónak tűnni, mert megoldom másként, vagy tévé böngészőjéből, ha elindul, vagy letöltöm telefonra a filmet és LG TV Plus-al kirakom a tévére és kész. Csak utóbbi esetben megint le kell tölteni először. Ha olyan oldalba futok bele a tévé böngészőjében amit nem tud lejátszani, akkor jó lett volna a telefonon keresztül megnézni.
Összegezve, wifi direct: egyik eszközön sem megy ( 2 éves Xiaomi, vadi új Alcatel pixi tablet)
csreen share: csak az Alatel tableten.Lehet, hogy valamit rosszul csinálok talán Ti tudtok adni tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest