Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    válasz #92401152 #76713 üzenetére

    Szerintem is új készüléket vegyél, mert amióta kapcsoló üzemű tápegységek, áramkörök szolgálnak a készülékekben, a zöme valóban nem megy el 10-15 évet mint a régi készülékek. Ennek elektrotechnikai és költségtakarékossági okai vannak. (Elektronkai területen dolgozom.) Ha a gyártó úgy tervezné meg, hogy 10-15 évig jó legyen, nem ennyibe kerülne, mert a minőségi alkatrészek, így kiemelten a minőségi elektrolit kondenzátorok igen drágák, ráadásul a fogyasztók ritkábban vennének új készülékeket. Az említett LG és Samsung a jó középkategóriába esnek, persze szórás náluk is van.
    Arra azért figyelj oda, hogy a 72-82 cm képátló az LCD a 16:9 képaránya miatt kisebbnek fog tűnni, mint a régi 72-82cm-es képcsöves. Ugyanakkora képátlóhoz jóval kisebb függőleges képméret tartozik.
    Konkrét típust nem tudok ajánlani, mert én megragadtam az LA smart sorozatnál, az újakat meg nem ismerem. Azt azért javaslom, hogy pl. UHD helyett inkább HD-s smartra költsd a pénzt, mert később biztosan kibővülnek az igények. Majd rájössz, hogy pl. milyen jó vezeték nélkül összekötni a telefonoddal, vagy hálózaton elérni a számítógépen megosztott filmeket vagy esetleg pl. HBO-GO-t vagy TV-Go-t nézni. :-)

    [ Szerkesztve ]

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák