Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Bali
senior tag
válasz Konyika #73364 üzenetére
Köszi ,de ez nem szerelető .
van ilyesmi típusból egy pár és nem voltam(vagyok) biztos benne hogy melyik a belevaló!
Ilyesmi csak azzal a tv-be valo véggel :-)
Azért mert maga a kábelt és a dugót és lecserélem egy jobb minőségire mit ami a gyári,mit ahogy a házmiozi erősítőnek és a mélyládának is és a többinél is lecseréltemBeni2360:és a feltevésed is igaz
Black Dragon ha jól látam két féle is van (c5,c6 vagy mi) de akkor megnézem ott is ill felhívom
[ Szerkesztve ]
-
G-Bali
senior tag
Felteszem még egyszer a kérdést hátha valaki tud segíteni erre nekem
-
G-Bali
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem hogy a 55lf652v-hez szeretnék venni szerelhető tápdugót(ami a TV-be megy),hogy találom meg a pontos típust és hol tudok venni ?? biztos van vmi típusa...
-
-
G-Bali
senior tag
Tud nekem valaki abba segíteni hogy van egy 55LF652V tv ehez kellene egy fali tartó ami nem lóg bele semmien csatlakozó útjába, tudom hogy van ilyen topik de, az itteni 562v tulajdonosoknak hátha van tippünk, ami forgatható és dönthető, és tégla falba nem esik ki és nincs 20e felül
Köszönöm -
G-Bali
senior tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy van egy LG 55LF652V tv és át Androidos magic remote használtam de arra lennék kíváncsi hogy a gyári Mr 600 helyet melyik az a távirányító ami leginkább közelít vagy jobb nála? !(akár billentyűzet+egér) A gyorsaság és pontosság lenne előnybe
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok olyan kérdésen lenne hogy van egy LG 55LF652V-em, és színkalibrálást szeretnék végezni vele műszerrel erre hozzá értő szakikkal, (sokakkal szebb képet ad) van erről véleményetek? Megéri-e, hasznos,
Színek, kontraszt, fekete & fehér színek -
G-Bali
senior tag
Lenne egy kérdésem hogy amikor média szerveren keresztül játszok le filmet akkor be lehet állítani hogy nem játsza le újból a filmet, ill lehet egy megadott időre ugrani? Mert ez a beletekergetes nem igazán jó. Nem talátam sehol erre utaló beállításokat.
-
G-Bali
senior tag
válasz #94529552 #64903 üzenetére
Nem akkor oké, de! A látom a tableten telefonon laptopon csak a tv-k (Samsung led se, most néztem meg) de csak amit tegnap szedtem le minden más okés
Azt amit a roteren használok az ext4forma így nem hinném hogy látná, de amit utólag próbáltam ki NTFS én az jo volt a tv-n
[ Szerkesztve ]
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék :
Az egész úgy kezdődött hogy a routeren lévő HDD kicsit össze fosta magát(5kbps-elt töltött le 8000kbps helyett),mindegy ki-be kacsolgattam plusz egy másik HDD dugtam rá na mindegy egy másik forumommondták hogy már régi a HDD tápja . Mára szinte megjavult
Most meg amit most töltök le filmeket nem látja a tv és nem tudom mi lehet a baj mert eddig nem csinált ilyet eddig ,miért csinálhatja ezt ,nagyon idegesít hogy amit letöltök azt másolhatom át a laptopon pendriver-raEgy 2 hetes 55LF652V uj szoftverel!
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok
Én is beléptem a652v -esek közé!
7végén nem tudok foglakozni atv-vel ugyhogy egyeleöre várat magára
Ha van valkinek beállítási leirás azt fogadom -
G-Bali
senior tag
Sziasztok
Vásarlas elott allok de az lenne a kerdesem hogy varhato a kozeljovoben uj keszulekek vagy iden mar nem lesz ?
már kérdeztem máshol a javaslatokat erreMert ha tudok varni meg ha hamarosan jonnek ujjak,talan jobbak is!
Pumma ezt javasolta " LG 49LF630 ami ritka és 632V-t"ami jonak tunik de van e egy-ket fokkaj jobb andriod tv mar ha jobb egyatalan a meret jo lenne ha nem lenne kissebKoszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.