- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
herdsman12 #66541 üzenetére
Nem vagyok tévedhetetlen, ha hülyeségeket írok nyugodtan ki lehet javítani, a jogos kritikát elismerem.
De az EPG-t ne sorolja már senki se a gondolatolvasás (=sci-fi) kategóriába, mikor az teljesen a DTV alapvető hozadéka, ergo a "basic feature" kategóriába kell esnie, és senkitől nem nézném el h. ezt prémium fícsör-nek merészeli említeni. Ezzel promózták ezelőtt 5-6 évvel a DTV-t / IPTV-t h. nem kell többet TVR7-et venni, legyünk már reálisak ez nem szabadna gondot okoznia... Jövőre már a módosítható csatornalista is prémium lesz? (a gyártókhoz: nehogy meg merjétek lépni!)
A hőbörgés része arra vonatkozott, h. itt páran elkezdtek hivatkozni a 6xx szériára, mint belépő kategória. Holott az összefoglaló szerint már "középkategória". A Tesco márkájú 58 ezer Ft-os 32 colos csodánál nyugodj meg nem rónám fel hibaként a döcögő menüt. A 140-160 ezer Ft kategóriánál viszont igen, a fenébe is! Az összefoglalóban említett webOS2.0 "feltehetően már jobban optimalizált" fejezet tisztán spekuláció, egy jövőben megjelenő termék látszatát kelti. Holott most a jelenben létezik a termék, és látszik h. NEM FUT JÓL a 6xx szérián. Ez egy tény, amin nincs mit vitatkozni. Fájdalmasan szaggat majdnem minden action. Ezt kellene betenni az összefoglalóba, nem engem pocskondiázni mert megírom a tényeket. A menüben lépkedve 1-2 mp késleltetéssel jön a váltás-sound-effect, ez nagyon blama, és gagyi még 1 noname kínai TV-től is.
Még egyszer, köszönet az összefoglaló írójának, de azóta update-re szorul az írása. Nem, a MM-ban ezt nem lehet észrevenni, hiába nyomkodod 5-10 percig. Mert szombaton (mikor a vásárlóhad rászabadul a boltokra) hangzavar van, a világítás miatt nem látod a képernyőhibákat, nincs a MM-ban akkora internetsávszél h. a FullHD 1080p videókat végignézzed mert 2 mp-ként bufferel, azaz nem derül ki h. a folyamatos lejátszást amúgy bírná-e. stb.stb. stb. Ez egy informatikai eszköz, amire kell a POC (proof of concept). Azaz sajnos igenis haza kell vinni, és otthon csendes, nyugodt körülmények között lehet kipróbálni/tesztelni pár napon keresztül h. az ember kiderítse a hibáit. Nem ezt a "boltban-teszteld-le" bullshit-nonszenszt kellene nyomni, hanem a "bérelj elektronikai eszközt 1-2-x hónapra" kellene meghonosítani. Akkor az ember nem lenne frusztrálva h. melyik gyártó mikor hogyan verte át a reklámmal. Hanem relatíve fájdalommentes áron tudná hazavinni, aztán ha kiderül h. ő a bétateszter akkor 1-2-x hónap után visszaviszi (kifizette a relatíve kevés bérleti díjat) és választ másikat. Na ez működhetne! Nem a boltba rohanok HDMI kábellel, meg ott térdelve a kiállítóállvány előtt az odavitt xbox-on az input lag-ot próbálgatni, most komolyan....
Saját költségen én mint magánember bétateszteltem (lévén az újságírói review az sosem lehet teljesen őszinte, különben többet nem ad próbaeszközt a gyártó) leírtam a tapasztalatokat, kéretik kopipésztelni az összefoglalóba a webOS2.0 rész alá, hogy mi a valóság. Ha kell, pontosan kjelölöm melyik részeket kell és hova...
A fórum ingyenes? Én is ingyen írtam meg ezt a review-t, csak kopipésztelni kellene a topikgazdának... nem akkora effort, mint minden 2. embernek ugyanazokat kérdezni, az itteni őslakosoknak meg mindegyikre ugyanazokat válaszolgatni.
Utóírat: Anyám (remélem) fog örülni ennek az LG-nek (a képe szép elismerem, hogy ne csak köpködést írjak, ami jó azt elismerem), magamnak viszont ilyet biztos nem fogok venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Robot fűnyírók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Milyen NAS-t vegyek?
- LEGO klub
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged