Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightman1
tag
válasz
Lacielvtárs #65047 üzenetére
Igen tudom,hisz google az én barátom is,de én már mindenféle keresőszóval próbáltam több tucat oldalt átfutottam hiába..
-
-
Diamond500
senior tag
Nekem az a kérdésem lenne, hogy UHD TV -ékhez csak MR távok használhatók? Vagy mennek "hagyományossal"is?
-
Nightman1
tag
válasz
Lacielvtárs #65038 üzenetére
Igen,ilyen táblázatra gondoltam a 4k-t el is találtad,csak épp engem a tavalyi kiadás érdekelne.
Amit megrendeltem sok teszt,fórum olvasgatás után az a tavalyi LG 42UB820v.
Tudom,Netcast,tudom kevés 4k tartalom,de pár évig nem is tervezek ujra tévét venni.
Igazából ott voltam bajban a kiválasztásnál amit itt is írtak páran és nemhogy a webáruházakban,vagy mm edigital online felületén olvastam,de még az lg oldalán is eltérő infót találni arról hogy egyes tipusok ips panelesek e,vagy sem!
Amikor meg egy-egy kiválasztott tipus után több olyan véleényt is olvastam a Dledes modellekről hogy "nagy képrészletet betöltő fehér színnél látszanak a ledek..
Na akkor választottam inkább olyat,ami 100% hogy ips paneles.
Igen,most le leszek huzva hogy ez kamu,meg hogy a kiválasztottam így szar meg úgy,ezért is olvastam inkább olyan külföldi véleményeket,teszteket,amikről nagyobb eséllyel tippelhető hogy a cikkírók tán nem voltak lefizetve..(talán)
Egy hete nézegettem sd adás képét boltban hasonló tévén,engem meggyőzött..
Első led tévém egy samu ue32eh4000-res volt pár éve,az akkori belépőszint legalja.
De műholdas hd,full hd csatik gyönyörűek voltak rajta,attól meg ez csak jobb lehet. -
datomi
tag
válasz
HoReSz1975 #65039 üzenetére
De gyárt, az idei gyártásúak közül pl. az UF85XX sorozat.
Amúgy az összefoglalóban benne van250-be szerintem nem fog beleférni, max a tavalyi UB sorozatból.
-
TRob1
veterán
válasz
Watt25 #65040 üzenetére
szerk: Na azért!
Látom most már értelmezted is, vagy visszaolvastál.
PEdig már megírtam a lebaxó hsz-t.
Tehát összefoglalva: A vidkarija tudja, win8-on ment is neki, win 10 is tudja, win10-en mégsem megy neki. Nálam meg megy win10en is (mondjuk egy darabig nem ment mikor samura váltottam a toshiba-t, vertem is a fejem a falba mire rájöttem hogy a csatornaelnevezés is számít. Leírás azt mondta hogy a listából a DVI PC legyen, és nem volt hang. Átváltottam a nevet csak PC-re, és lett hang
)
-
HoReSz1975
őstag
Hi@all
LG 49" 4k 3D tv -t szeretnék venni, jó látom, hogy nincs 3D -s tv -je már
nem gyárt 3D -s passzív tv -ket az LG
max 250e keresek
-
Nightman1
tag
Hali mindenki! Na ha minden jol megy pár nap és belépek a klubba..
Volt valahol egy áblázat hogy melyik tévében milyen processzor dolgozik,na azt nem találom sehol..
Ha valaki tudná linkelni megköszönném.. -
válasz
Stunts666 #65026 üzenetére
"Viszont nem értem, hogy miért nem megy egy legális Win10-en."
Miért is kellene mennie? Van egy csomó hardver, ami egyáltalán nem megy Win10 alatt, és másik csomó, ami működik ugyan, de mindenféle hibajelenséget produkál. (A legvisszafogottabb jelző, amit a témában olvastam, hogy a Win10 "meglepő" számú hibát tartalmaz...) Gondolom az sem opció, hogy a monitor menjen DVI-ről.
(#65001) vgymsz 32-es méretben én nem ezt tapasztaltam: a 650-es drágább mint a 632-es, és voltam olyan boltban a hétvégén, ahol 650-es "talán a jövő héten valamikor" lesz csak. Az árak (számomra) elég misztikusak pl. 632-est láttam 125, 120, 115, 110 és 103 (akciósan) ezerért is (szaküzletekben, egy héten belül.)
-
törölt tag
válasz
coldfirexx #65030 üzenetére
Úgy tudom kifutott modell, de még néha beteszik ide a csak1nap.hu-ra[link]. 1 db van még és 10 óra 44 percig, hacsak más el nem viszi, de azt nem tudom, hogy honnan, vagy melyik üzletből származik.
-
Sziasztok!
Hol érdemes most 49UB850V-t venni?
-
mivamma
senior tag
Sziasztok!
Mi most a best buy 32"-os full HD? Nem kell semmi különleges szolgáltatás csak DVB-C és EPG.
Előre is köszönöm!
-
olasz69
senior tag
-
-
Gtaati
őstag
Helló!
Érdeklődni szeretnék, hogy véleményetek szerint 55UB850v hdmi bemenetei közül melyikre érdemes az xbox one-t és melyikre a BD lejátszót(BP740)?
Köszönöm!
-
rongylab
tag
válasz
Stunts666 #65012 üzenetére
de ha ilyen karid van miért nem hdmi-vel csatolod? már 2000 ftért lehet venni jó v1.4 hdmi kábelt. azon meg a fullhd is szépen átmenne.
a dvi, az én úgy tudom digitalis video interface azaz video jel csatlakozó. azon hogy megy át ill. ki az audio?
viszont ha win8on ment valószinű video driver kellene win 10-re. de ez már itt off téma
-
törölt tag
Helló, Nexus 7-hez Rapoo E6100-at használok, viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy USB-s billentyűzetet lehet e csatlakoztatni az LG 32LF632V tévéhez?
Például, ezek közül: Rapoo mini billentyűzetek tévézéshez, tabletekhez.
Az lenne az igazi, ha az egyik USB portba behelyezném a kis minivevőt, és a billentyűzet és tévé között nem lenne semmilyen fizikai kapcsolat.
-
hitman,
őstag
Sziasztok
Azt hol vagy hogy tudom megnézni hogy a tv-mhez melyik falikonzol a kompatibilis?
49LF632V-hez kéne amúgy.
-
Stunts666
őstag
DVI gépből HDMI TVbe
-
törölt tag
válasz
jocoka45 #65004 üzenetére
A Téma összefoglalót átnézted?
Van ott egy ismertető: Első benyomások a 8-as szériáról (egészen pontosan UF8517) huncutka1029 kollégától, első kézből., és még videót is találni ott a működésről.
-
Stunts666
őstag
Hejho...
Van egy 47LB650V... Windows 8.1 alatt hibátlanul működött. Mikor áttoltam TV-re a képet, akkor a TV hangszórói szóltak. Most Windows 10 alatt nem tudom ezt megoldani. Valaki tudna segiteni???
Előre is köszönöm...
-
jocoka45
újonc
Sziasztok tv vásárlás előtt vagyok LG 49UF850V néztem ki segítséget és véleményt kérnék ,Köszi
-
szasanyi
félisten
válasz
vgymsz #65001 üzenetére
Korábban már linkeltem a saját tapasztalatom alapján leírt néhány gondolatot de tessék: LG 42LF652V Amit érdemes ellenőrizni és megkérdezni a TV-k esetében: milyen beállításokkal megy éppen, amikor nézed őket (nem mind1, hogy melyik gyári beállításon vagy vmi vásárló által elállított beállítással megy) illetve, hogy az USB-ről történő médialejátszási képessége milyen (ha ez számít neked).
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Van egy LG 47LV5500-as tv-m vásároltam HBO előfizetést és kötöttem internetet a tv-re lefrissítettem de nemlátok seholse HBOGO támogatást pedig tudnia kell ilyenkor mi a helyzet elő lehet varázsolni valahogy? Appok között se találom. Frissités előtt meg láttam benne.
Üdv SRicsi
-
vgymsz
újonc
Sziasztok!
TV vásárláson gondolkodom. Már rengeteg tesztet, vélemény elolvastam, amik alapján 3 típus a legvalószínűbb befutó. A Samsungtól a 40h6400, vagy az LG-től a 42lf652v illetve 43lf632v. Nem tudom, tudná e valaki, hogy a két LG között mi a különbség. Tudom, hogy más a méret, illetve a 652-es 3D-s, valamint a megvilágítás is különböző. De ezen kívül mi? Ugyanis azt tapasztalom, hogy a 652-es ára már alacsonyabb mint 632-é. A 652-est mindenütt raktárkészletről kiszolgálják, az árak lefelé mozognak, míg a 632-re sok helyen két hetet kellene várni. Esetleg a 632v mindenféle hókuszpókusz ellenére jobb lenne?
Tegnap egy boltban egymás mellett volt egy Panasonic 40cs630E, egy LG 43LF632V, és egy Samsung 43J6300. Mindegyiken ugyan az a műsor ment, M1, antennáról mindigtvről. A három készülék között szinte semmi különbséget nem lehetett látni, illetve ami volt az a LG javára szólt, holott ő volt a három modell közül a legolcsóbb. Jó lett volna a 652-est és a 632-est egymás mellett látni. Van e valakinek ilyen irányú tapasztalata?
Üdv
VGY
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest