Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Bernyó84

aktív tag

válasz hallgatag_v #6000 üzenetére

Az én TV-men is hülyén néz ki a kijelző széle... De én annak tudom be, hogy ott ér véget a képernyő és ott van probléma a kép összerakással a képek kerete miatt. Szerintem ez a többi TV-n is így van... Érdekes viszont, hogy a kép szélével van gond.... a képernyő felső és alsó részén nincs ilyen jelenség. Szerintem a két szem számára külön megjelenített kép miatt lehet gond a kép szélével.... Mivel ha megnézed akkor pl a kép szélé van ami az egyik képen látszik, a másikon nem... pl a kép szélén lévő fának az egyik képen látod a félét, a másikon pedig látod az egészet.... Ezért néz ki hülyén a kép széle.

A speciális szemüveget pedig te is megcsinálhatod. A passzív 3D-s szemüvegek szétszedhetőek. Úgy tudsz spéci szemüveget csinálni, ha két szemüveget szétszedsz és egy egyikbe csak a balos lencséket teszed bele, míg a másikba pedig csak a jobbosat... így mindenki csak a saját képét fogja látni... Persze ehhez a Tv-t úgy kell beállítani hogy 3D módban legyen, hogy mindkét képet mutassa, de te csak a saját képedet fogod látni, az ellenfél pedig az övét.... Szemüveg nélkül pedig borzalmasan fog kinézni, mivel két teljesen különböző képet fog összerakni egynek :D
    Bár így a kép nem lesz 3D-s.... lehet hogy a boltos más szemüvegre gondolt.

Új hozzászólás Aktív témák