Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dorika87

    őstag

    Lenne egy kis problémám az LA620S tv-vel. Illetve nem tudom mi lehet pontosan a probléma, mert az a hibajelenség, ami op. rendszer telepítés előtt nem állt fent, ezért feltételezem, hogy nem a tv-vel van probléma, de azért leírom hátha tudtok segíteni. Windows Media Playerrel szoktam átkülde fájlokat (.avi) a tv-re, és ez most nem működik. Ugyanúgy csinálom mint előtte, ráállok a lejátszani kívánt fájlra, jobb egér gomb-lejátszás a következőn: kiírja, hogy kapcsolódás a médiakiszolgálóhoz... aztán kiírja, hogy nem sikerült a médiaadatokat letölteni. Nem tudom mit álílthattam be rosszul, illetve mit felejthettem el. Mert WMP-n belül további adafolyam küldési beállításaiban a helyi hálózaton belül engedélyezve van a tv.
    Esetleg tudtok valamit javasolni mire érdemes még ránéznem, hogy ez újra működjön, mert notebook telepítés előtt simánt ment, és ugyanazt az op. rendszert tettem vissza, csak annyi, hogy hdd helyett ssd-re, de ez nem lehet gond. :)

    A másik pedig az, hogy már hónapok óta tapasztalom, hogy nem működik telefonon keresztül a youtube alkalmazás, tehát nem tudom átküldeni a youtube képét a tv-re, mert folyamatosan csak csatlakozást... ír ki és nem történik semmi, pedig régen ez is működött, legalábbis szoftverfrissítés előtt biztosan. (Most a legfrissebb fw van fent a tv-n). Pár hetente próbálkozom vele, mert először azt hittem, hogy a youtube-nál nem stimmel valami, de most már tényleg több hónapja nem megy nálam.

    Köszönöm előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák