Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
limpfred #66467 üzenetére
Nem mennél vele sokra. Nekem van mind a kettő (LB650, LS652), de semmi különbséget nem veszek észre sebességben. A menük tök egyformák. Egy jó változást láttam, a csatornáknál a kedvencek kiválasztása praktikusabb lett. Igaz, ezt egyszer kell csak az elején megcsinálni :-)
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
limpfred #52755 üzenetére
Hali! Nem nagyon tudok olyan fullHD TV-ről a 2014-es felhozatalból ami támogatná (főleg a közép kategóriában), ettől még persze lehet. UHD Tv-k közt van, de ott érthető is. Az LB67x sem tudja egyébként.
Direwolf: +1, a Plazmás dologban most mélységesen egyet értünk
néha erősen visszasírom a Pana plazmám. Kanyarban sincs még mindig az LCD a plazmához képest. Sajnos...
Pumma: az, hogy a Tv tunerén szebb a kép mint egy stb-n nem feltétlenül kell, hogy így legyen, sőt...
Persze ez csak személyes vélelmény.
Viszont tényleg gyorsabb egy célhardver. -
huncutka1029
addikt
válasz
limpfred #41376 üzenetére
a time machine elsődlegesen a TV saját tunerére van kihegyezve, .
Scatrton keresztül csak analóg jelet kapsz, azzal nem igazán jó.
IPTV-hez van STB-d is, ami gáz, mert nem lehet megkerülni. Az a csoda, hogy egyáltalán működik a dolog.
Ott lesz a gond.
Talán próbálj egy másik scart kábelt, lehet az a hibás, vagy nézd meg, nem tudnád e HDMI-vel összekötni a boxot, és a tv-t. az lenne az igazi. -
Lebowski
tag
válasz
limpfred #41305 üzenetére
A tv-n semmit, a bemeneti listáján látszik. Egy hálózaton legyen a tv és a pc. Én fix IP címet adtam a tv-nek a routeren, a pc-s tűzfalban ezt a címet hozzáadtam az ellenőrzésből kizárt listához (IDS). Így a serviio tartalom minden eszközön látszik. Akár az androidos skifta-val is ráküldhetem a serviio tartalmat a tv-re.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- Micro Four Thirds
- PayPal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konteó topic
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest