- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p2pp
őstag
válasz
kyru74 #29797 üzenetére
Nálam most 20/5 a sebesség. (ping 12ms)
Több szokott lenni. Szépen megy mindegy.
2 napja vettem. 5GHz-en van per pill.
50-es a netem. A routerem elég jó.
Nemrég cseréltem dualosra.
TP-Link TL-WDR4300. (20 papír)
2,4-en 35M-áat visz át.
5 GHz-en 50-et!
Annak idején sok kritikát kaptam minek
ennyire erős, de nem csalódtam. Sőt!
Van még sokkal jobb is 30-40-ért.
Van Asus is arany áron.
Jelenleg Wifin van, de van CAT 7-es kábelom elfekvőben.
Majd megpróbálom azzal is mit tud. -
kyru74
aktív tag
-
Lackó86
tag
Srácok erre valaki?
Adott egy LA660S, ki szerettem volna próbálni az internetet, iszonyat lassú.. Aztán a 3D-t ami a Smartban van(valami brazil tánci-tánci), úgy szaggat mint ha egy 10 éves celeronon próbálnék hd filmet nézni.
gondoltam h a wifi a rossz, (gyenge), kapott helyette cabelt, de sajnos semmi nem változott. Egyelőre ennyi! Aki tudja mi lehet a baj kérem jelezze! LA660S-esek előnyben!Köszi!
-
StSanya
senior tag
Ha segít neked:
LA660S v.04.04.07
ADSL: T-Home NetMania M 20/1 (valóságban, a modem szerint: "Current line speed: Down: 15797 kbit/s Up: 1279 kbit/s")
Modem: D-Link DSL-321B @DChard féle firmware
Router: Asus RT-N66U @Shibby féle Tomato firmware (5 GHz-es N-es WiFi-n van a TV, egyedül, de a normál 2,4-en és kábelen persze más eszközök vannak, torrent is megy, stb.)
TV-n a GTS-Datanet sebességmérése szerint:
Download: 9,99 Mbps
Upload: 0,81 Mbps
-
B.i.L
senior tag
42LM620
Ping : 117ms
Download Speed : 15.41 Mbps
Upload Speed : 1.00 MbpsEz gyakorlatilag igazolja a netet - ennyi gépen is meg a papíron is - még valaki - még valamit?
-
ZPKing
tag
Sziasztok
nekem az LA740S-el van olyan gondom hogy media lejátszója egy Zyxel 310ről DLNA-val akarok filmet lejátszani, tudok tallózni a fáljszerkezetben,
ha elindítok egy filmet kiírja betöltés és semmi tölt tölt de nem jön be semmi.
próbáltam több fáljt is lejátszani. kb 5 perc és 20dik fálj próbálkozás után nagy nehezen elindított egyet.
okés megy. mondom vissza megyek azokra amik nem indultak, erre lejátssza mindet.
Ez normális jelenség???
Az előző LM660S mint a kis angyal úgy nyitotta a filmeket vagy 2 sec alatt.
ez meg a szarakodik.
és ehhez még hozzá tartozik hogy ha ugrok a filmbe az kb 20-25 sec mire elindul az ugrás után.
Valakinek esetleg ötlete?
Köszi -
dunc
nagyúr
Most jött egy 540 mb frissítés! 04.04.07 mit lehet erről tudni?
-
wPityuka
tag
Mivel lehet a tv-n net sebességet mérni?
-
edeleny
őstag
válasz
Kroni1 #29760 üzenetére
Köszönöm a segítségedet a 3D ügyben, pénteken ki is próbálom.
Plex ügyben egyet értek, nagyon jó.
Tényleg látványos, ahogy letölti a borítót, a filmek tartalmát, és egyéb infókat is megjelenít.(a médialejátszón még bele is néz a filmbe, kis ablakban jeleneteket mutat, ha a bélyegképen hagyom a kurzort)
DE
Hogy a manóba tudnám én értelmesen szortírozni a filmeket? Az az én hoznék létre kategóriákat, és tenném bele a filmeket? Mesék - családi - kalandfil. Ilyenek.(Kisgyerekek vannak a családban, gyakorlatilag már évek óta nem foglalkozom lemezekkel, csak HDD-ről mennek a filmek, így viszont pár száz közül negtalálni azt az egyet..............)
-
kmarci25
veterán
válasz
bluobluo75 #29781 üzenetére
Ezt inkább a kollegának írd, akinek az előbbi hsz-ben éppen igazat adtál. Kicsit összekeveredtél...
-
Lackó86
tag
Sziasztok!
Adott egy LA660S, ki szerettem volna próbálni az internetet, iszonyat lassú.. Aztán a 3D-t ami a Smartban van(valami brazil tánci-tánci), úgy szaggat mint ha egy 10 éves celeronon próbálnék hd filmet nézni.
gondoltam h a wifi a rossz, (gyenge), kapott helyette cabelt, de sajnos semmi nem változott. Egyelőre ennyi! Aki tudja mi lehet a baj kérem jelezze! LA660S-esek előnyben!Köszi!
-
Rbert
aktív tag
Legyetek már szívesek mérjetek már internet sebességet a TV-teken,kinek milyen eredmény jön ki?
Nekem csak 10Mbi/s-ot tud LAN kábelen pedig 20Mbit-es a netem. Wifin is és kábelen is, csak kábelen stabilabb a sebesség.
Old Mike kollegának sokkal jobb eredmények jöttek ki.Vagy valami router hiba van,mit állítsak rajta?
Már megkérdeztem az LG-t is ezzel kapcsolatban ,ők azt mondták ne is várjak jobb eredményt mivel 10Mbit/sec-os a tv ben a hálózati kártya.
De akkor nekem kisebb kártyát tettek bele:?LG47LM660S a TV.
-
Ravenloft
tag
válasz
#16729600 #29712 üzenetére
Mivel nem asztali PC-ről tolom hanem Mac laptopról, így kézenfekvő, hogy nem fogom minden egyes film nézésnél ki-be dugogatni a LAN kábelt a TV-be. Ez a megoldás 1000x kényelmesebb, és mint írtam volt, semmiféle "kínlódást" nem tapasztaltam ennél a DLNA kliensnél.
Hát ez az értelme...
-
gid
tag
válasz
huncutka1029 #29768 üzenetére
Azt nem tudod véletlenül, hogy az 55LA660S és 55LA660S.AEE között mi a különbség? Vagy ez a teljes neve, amit áruháztól függően néha kiírnak néha nem?
-
huncutka1029
addikt
válasz
pistocs #29767 üzenetére
A Z azt jelenti Európába szánt modell
Az A pedig hogy a panel Koreai gyártású
itt leírtam végig minden betű jelölését, mit jelent -
pistocs
csendes tag
Megtudná nekem valaki mondani mit jelent az LG 42LA660S-ZA tévénél a "-ZA"? Sajnos nem találtam semmi okosat a neten. Egyébként az euronics-ba van ez a tipus!
-
Agamemnon
csendes tag
válasz
OldMike #29631 üzenetére
Helló!
A régióváltást sikerült megoldani a más sokat emlegetett "meliconi Fully8" univerzális távirányítóval!
Tehát tesztelve lett 42LA620s típuson is
Ha valakinek hasonló problémája lenne, akkor ez működő megoldás!
-
Kroni1
veterán
válasz
tblack #29758 üzenetére
Ezt a PLEX-et beleintegrálták a smart tartalmakba, így nem az inputok közt kell keresned a dlna-t. Belépsz a premium menübe, és ott a medialink vagy melyik pont az app-ok közt, és lám. Ez a legkultúráltabb és egyik legjobb szerver sztem. Boritót is tölt le a filmekhez stb...
-
p2pp
őstag
Vki írt a youtubra vmi jó gyógyszert.
-
tblack
csendes tag
A harmadik dlna-t próbálgatom már (serviio fagyasztotta a gépet néha, meg leállt magától).
Most a Plex a soros, de a TV az eddigieket látta mindig de ezt nem hajlandó. Valaki tud valamit mondani?
(LA660S)
-
Gejike
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok.
Mi a tapasztalatotok a 42LA640 Led tv-ről? 160k-t megéri? Használhatóság? Ilyenekre gondolok? Esetleg van valahol vmi tesztje a tv-nek? Ár/érték arányban mi a véleményetek? -
simon87
csendes tag
válasz
huncutka1029 #29750 üzenetére
Persze értem én, csak nem gondoltam volna, hogy ilyen probléma lehet. Ettől függetlenül szerintem a TV jó, és az elsődleges funkcióját tökéletesen ellátja. Azért vagyok picit csalódott, mert naívan úgy hittem, hogy nem kell még egy távpiszkát az asztalon tartanom a media playerhez.
-
Kroni1
veterán
válasz
huncutka1029 #29737 üzenetére
Márpedig ez az Edge még szerintem sem tökéletes, csak hát fontos h jól kinéző extra vékony TV-t csináljunk mert ez a divat. A micro pixel control meg még nagyon gyenge, jobb kikapcsolni szerintem, engem kifejezetten zavar ez a "sávosodás" amivel jár..
Szóval lehet h az Edge nem felhősödik jobban, de ha valaminek több időt és energiát igényel a beállítása, hogy ugyanazt kapjam mint a másiknál aminél erre nincs szükség, akkor nálam a másik a nyerő.
-
OldMike
őstag
válasz
Vgabor92 #29748 üzenetére
Szia!
Ehhez annyit tennék hozzá, hogy aki teheti nézze meg egy androidos eszközzel és alkalmazással (pl. Wifi Analizer, de van más is) a különböző csatornák foglaltságát, az azokon lévő routerek teljesítményét. Ennek alapján valószínűleg tud kevésbé zavart csatornát választani.
Időnként nem árt ismételten ellenőrizni, mert ahogy mi is, úgy más is keresgélhet jobb csatornát, aztán összeakadunk az egyébként korábban üresnek látszó csatornán.
Most még jó választás lehet az 5 GHz-es sáv is, mert nem annyira elterjedt, mint a 2,4-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest