- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Specifikáció szinten fogalmam sincs, egyébként szerintem semmiben, ha van butítás, az mesterséges. Alá pozicionálja az lg termékkategóriában, tehát valahonnan biztos vesz el.
Az okos rész nem tud elavulni, annyira rakat szar az összes platformon, hogy leálltam az egész témával teljesen. Több frissítést meg sem jelentetek már az alkalmazásomra, illetve LG-n már nem is jelenünk meg (kicsit emiatt is voltam eltűnve innen a topikból, ami nekem amúgy jó felhasználói feedback volt az egész témában). Jelen állapotában az okostévé mint koncepció halott. Majd ha lesz egy viszonylag egységes platform, ami legalább a középkategóriáig ér, használható, stb, akkor újragondolom az egészet, de momentán szolgáltatóként kiléptem az okostévé mögül, felhasználóként meg bele sem léptem soha. Megvárom mit hoz 2014. A 3d halott. A smart halott. A 4K ideje még nem jött el. Valamit ki kell találni a gyártóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest