- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
Elkészült, befejeztem a Liebherr R9800at.
A két utolsó zacskó már vegyesen volt még némi épiteni való és kozmetikai dolgok.
Külön lőttem képeket a félkész fülkéről, mert gondoltam hogy be lesz fedve mindkét oldala, és nem lehet majd rendesen belátni:
nem kerestem rá hogy néz ez ki a gép valóságnan, de ha ilyenek az arányok akkor a fülkéből kb el lehet képzelni hogy szép nagy jószág lehet.
Tudom hogy neten is meg lehet nézni a méreteit de azért lőttem pár valami mellé rakva képet viszonyítasnak.
Ja és szerzek majd bele egy lego embert külön, mert ahogy pont bele tudna ülni egy abba a székbe.
Amit viszont tényleg nem lehet átadni sehogy, az az mikor egy ilyen gépet hiába láttál ezerszer a neten képeken meg videókon, de aztán ott van veled igazából életnagyságban.
Nem tudom hogy mondhatom e hogy mindenkinek meg kéne ezt építenie egyszer, hisz sokfélék vagyunk és van aki egyáltalán nem gerjed a technicre (érthetetlen ).
Technicesek meg ha építették már a [Bucket wheel excavatort] akkor a lánctalp rész nagyin ismerős lesz, de ennek ellenére is egy baromi jó technic sett amit olyan jó volt összerakni és jó birtokolni, mint amilyennek gondoltam, mikor még csak szemeztem vele a neten.Másik dolog hogy megjött a Daytona Ferrari. A képen látható nagyon igémyes kitömött karton csomagoláson kívül be volt ketkerve vagy 2m buborékos fóliába és az még belerakva egy nagyobb kartondobozba.
Örülök hogy ők is úgy gondolták hogy azért egy ilyen settnek a doboza is egy szép igényes darab, és jól becsomaholták hogy meg ne sérüljön. Nem tudom mikor kerül sorra, de legalább már megvan.Szerintem most egy időre ki is fujtam a lego vásárlással, de idénre biztos (azaz még 23napig tutira, jó kemény vagyok.. XD)
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CPU léghűtés kibeszélő
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Dyson akkumulátoros porszívók
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest