- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz Djuree #73398 üzenetére
Magamnak én is számozottan szoktam visszabontani, ha használtan veszek valamit, mert így szeretem. De bevallom, hogy másnak nem csinálnám meg.
Mondjuk pont egy modulárisnál valószínűleg nem annyira éri meg, mert a 3 szint jól elkülönül és azt 5 mp úgy szétválasztani, míg számozottan sokkal több.
-
Djuree
félisten
válasz RapaNui1 #73395 üzenetére
nem értem ki az az elvetemült és legfőképp kinek van annyi ideje és/vagy türelme hogy alkatrészenként kiválogatja eredeti zacskók szerint.
én szétszedem és egybe csomagolom ha eladom...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
RapaNui1
aktív tag
válasz adalbert1 #73388 üzenetére
Annyit írtatok róla mostanában, hogy eszembe jutott megvan ez nekem is itt az ideje összerakni. Ebben az állapotban kaptam meg hibátlan dobozzal zacskóiba visszacsomagolva pormentes állapotban. Már nem emlékszem rá pontosan kitől vásároltam, egyáltalán fórumtárstól vettem-e meg és arra sem hogy pontosan mennyiért. Emlékeim szerint valahol 50-60k környékén, de például a táblázatban is látom jó áron, már aki nem idegenkedik a haszált legotól
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz adalbert1 #73388 üzenetére
Lesz még idő a Jazz Clubra. Nekem a rendőrkapitányság is bejön, az első modularom pedig a Könyvesbolt volt. Valahogy ezek - az árakat is látva, végig 50-60k-ért mentek - a sor legalján vannak, pedig szerintem tök jók. Az épület, a kialakításuk sincs lejjebb nálam. A könyvesboltban kifejezetten az tetszett, hogy átlagosabb háznak tűnik a többihez képest.
Ha már kapitányság: ott a két épületrész közötti falnál a mennyezet alatti lyuk az mi? Azt nem igazán értem
@legopingvin
Erre személyesen se mernék rápróbálni. Lezárt a doboz és csörög benne a cucc, de nem bízom ilyen szempontból a (nemlétező) szakértelmemben mondjuk a dobozhamisító létező szakértelmével szemben. Vagy kinyitod ott a helyszínen? Tuti nem más fog belőle előkerülni?[ Szerkesztve ]
-
thomeef
őstag
Ennyi volt a nagy emagos Lego black friday? Délben már visszaugrott az összes ár 1,5x-esére
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Mauzes
addikt
válasz Dilikutya #73385 üzenetére
A szokásos fecske. Egyébként lövésem sincs, hogy ki az, aki ennyiért megveszi. Ezt a gwp-t feltételezem az veszi meg, aki már egy ideje Lego rajongó. Azaz konyít valamit a folyamatokhoz, árakhoz, és tudja, hogy ez napokon belül lesz majd olcsóbb, sokkal. Akkor meg ki veszi meg?
Djuree: vannak csodák, de 2 napos regisztrációval? És véletlenül pont az ország legszélén? Na ne már...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
nem biztos hogy átverés, személyesen meg kell nézni, valszeg az, de aki ott lakik a közelben megéri ráugrani.
vettem én már így ucs tantive-ot 20k-ért, megláttam a hirdetést, Debrecen, mit ad Isten pont közel voltam, elmentem mondom nincs vesztenivalóm...hát igaz volt.
szal ki lehet fogni azért...aztán nemrég volt Bp.-en egy fickó, árult egy first order star destroyert áron alul, elmentem megvettem a gyereknek, tele volt a lakása legóval, mondta eladó az összes de még nincs hirdetve, szinte minden ucs ott volt, nagyon durván áron alul adta volna, én barom nem vettem mást tőle, már nagyon bánom, ucs gunship 60k lett volna stb. ilyen árak.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Dilikutya
félisten
válasz Jacob Gibbs #73380 üzenetére
Nekem fél évig pihent az ágyneműtartóban, csak akkor rakhattam össze, amikor meglett a jogsihoz a forgalmi vizsga.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
adalbert1
veterán
Azt néztem, hogy jazz club is volt 65k-ért, de annyit gondolkoztam rajta, hogy elfogyott.
A mostani modulárok mikor fognak kifutni? -
sb
veterán
válasz Mozaart #73370 üzenetére
Irónia volt részemről is.
Arra kapcsolódtam amit írtál, hogy ha a BF 1 nap helyett 1 hét, 1 hónap akkor több energiát öl bele az ember ha foglalkozik vele, mint amennyi haszna lesz. Mert ha akkora k*va nagy hasznot lehetne belőle csinálni akkor nem tartana 1 hónapig. Végtelen valós és nagy kedvezményre folyamatosan mennének a vevők és azt egy eladó sem tudja finanszírozni.Ezt terjesztettem ki arra, hogy gyk. egész évben ez megy ahogy látom. A magyar akkor vásárol ha akciót lát és elhiszi, hogy jól jár. Mindig, folyamatosan.
Erre akartam utalni, hogy ilyen nincs. Az ingyen(félárú)ebéd lenne az év minden napján, azt meg tudjuk, hogy nem létezik. -
-
apholyon
aktív tag
BF-el kapcsolatban csak annyit tudok írni, amit korábban is: (jó) pár évvel ezelőtt még voltak rendes akciók, amikor az eredeti minimál ár feléért vagy olcsóbban lehetett minőségi termékekhez jutni. Bár akkor még a Lego készleteket nem néztem, de pl. elektronikai cuccok, ruhák, stb.
Mostanra önmaga paródiája lett sajnos...
[ Szerkesztve ]
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
Djuree
félisten
ucs falcont vki 125k-ért?
[link]
aki arra lakik egy próbát megér...és ha bejön az üzlet hívjon meg egy sörre.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mozaart
aktív tag
Nem akartam sugallni semmit sem. Amit irtam kilehet forditani az osszes akciora az evben. De a BF-bol nem kerek. Emlekszem amikor jo par eve eloszor bejott. Ott en is lelkesen neztem az akciokat. De ma? Elvesz az ember az akciok kozott. Direkt gondolom. Zavarjon ossze azt aki ezt szeretne magara.
.
Igy is eleg feldogoznom hogy nov1tol telibe elkezdtek nyomni a karacsonyt. De azt még probalom elnezni.
.
Ha mar klubtagsagok. Tudtommal mi egyik ilyen bevasarlosban sem vagyunk. A ruhaboltos is evek ota kerdezgeti mert kerdezgetnie kell.
Az se hianyzik hogy amiatt erezzem szukseget hogy ott vasaroljak mert ott van klubtagsagom. Ezzel is csak azt erik el hogy szakadjon szet az ember es ne tudjon jol donteni.
Kivetel: usa es a kuponok. Ott tényleg mukodik. De itthon valamiert amit ide behoznak atalakul valami amoba izere. Lasd Lego Masters: mondtam paromnak amiket mutogatnak epitmenyeket. Haat. Okee. A kulfoldi musorokbol menobbekre emlekeztem. De alig varom hogy holnap pozitivan csalodjak.
.
De ezek szelsosegek. Lehet ezeket okosan is hasznalni. Vagy ugy donteni hogy bizonyos szeletebol nem ker az ember.Bo lere eresztettem. Elnezest.
[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
sb
veterán
Akkor félreértettem. Közben már Mauzes leírta a lényeget. Semlegesként nekem is fura volt ez a hozzáállás, már csak (Lego)szakmai szemmel is ér 5-öt. Én megvenném annyiért pedig szintén nem érint meg.
A 0-5k már olyan volt mintha a sarokcsiszolókról kezdtünk volna el beszélgetni. Na azzal tényleg nem tudnék mit kezdeni és semmit nem adnék érte, akkor se ha vki 5k-t kérne érte és a boltban 20.
-
sb
veterán
válasz Mozaart #73364 üzenetére
Ha most elvonatkoztatsz a BF-től akkor szinte egész évben mindenhol akció van, kupon, pontgyűjtés, stb... most ezzel azt akarod sugallni, hogy félreértettem és mégsem egész évben tartó konstans akció/jóljárás van?
Nálam abszolút kontraproduktív, normális ember ezeket nem hiszi el. Nemrég szembesültem a Tesco akciós feltételekkel - ebben is le voltam maradva de vmi miatt megnéztem ezt a clubcardos izét - ott indulásra ez volt a reakcióm, hogy hát ezt tuti nem sz*pom végig, majd járok oda évente 2x, amikor betévedek, ahogy eddig.
-
Mauzes
addikt
Oké, de ha kicsit kitekintesz, akkor látod, hogy milyen gwp-kért fizetnek 5k-t. Meg azt is látod, hogy pl. egy Galilei, ami hasonló méret mostanság, elment az elején 10k felett, most már 9k körül. Ezek fényében nem reális, hogy 5k-ra lövöd be ezt a Majistot, ami sokkal nehezebben megszerezhető.
-
Llew
senior tag
Semmi frusztráció nincs. Tök semleges a készlet. A classic castle a kedvenc temam, de ebből az eredeti körüli hypot sem értem.
A fenti meg nyilván az en velemenyem, de kb ugyanezt olvastam pl. A reddit legocastle temajaban is, illetve hogy annyira bena, hogy ez miatt biztos nem fognak sokan a limithatar felett vasarolni.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Mozaart
aktív tag
válasz Mauzes #73349 üzenetére
Amikor egy a nevében ott levő "friday" 1 hónapig tart, máshol pedig van már "blue Week".. inkább csak eltántorít attól hogy bármit is vegyek, hogy abba időt fektessek hogy ez valóban jó ár-e, hogy nem e akarnak tényleg átrázni. De ez csak az én szemüvegem.
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
sb
veterán
Nézd, én most nem abból indultam ki akinek nem kellene. Ilyen alapon 0 az értéke annak amit nem akarok megvásárolni. Azt próbáltam belőni, hogy akinek kellene, annak menyit érhet.
Értem a frusztrációd, de az 5k is vicces egy 365db-os, akárhogy sikerült, de mégiscsak értelmezhető és valahol ikonikus készletért. (Az eredeti mennyiért fut most? Gondolom akinek abból nem jut, azért lehet, hogy mégis megér neki 5k-nál többet.)
@Mauzes
Micimackóból is kettő volt a limit, nem 16db.[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
Toronyházhoz daru is kell, előbb a Liebherr jön majd.
@Dilikutya
Vagy betéved a scalper és a kosarában pihen a 10db készlet lefoglalva azonnal, neked pedig nem jut. Egyébként ezekre bestbuy topic és hasonlókból kiindulva szerintem "profik" (esetleg botok?) másodpercek alatt csapnak le akkor is, ha nem 3db az akciós készlet.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Jacob Gibbs #73334 üzenetére
Olcsóbban vettem tavaly normál áron. Szépen hozzádrágult a Camaro-hoz. Mondjuk remek modell, ezt aláírom, jó építeni, de akkor is na.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Djuree #73333 üzenetére
Nézőpont kérdése. Megtetszik, kosárba rakom, böngészek pár percet, mert valamit még vennék, aztán már el is tűnt. Jobb helyeken azért befoglalja a rendszer egy 5-10 percre, annyi idő elég még válogatni, meg fizetni, ha tényleg kell a szajré.
-
sb
veterán
válasz Mauzes #73349 üzenetére
Ez nálam is átvitte az ingerküszöböt.
Aztán ellátogattam a samsonite.hu-ra hátha van vmi BF ott is. Ott "táska egyedivé tevő szolgáltatás" a karácsonyi ajándék. Belenéztem, HÁROM darab dombornyomott karakter vagy ikon a táskára. Nyert a kocka.hu! Oké, mondjuk itt nem is írták oda, hogy BF.Lehet, hogy félrenézem, de nekem a téli gwp nem ér 5-6k-nál többet ránézésre, Majisto mondjuk 15k? 6/60 és 15/95 az 10 és 16% kedvezmény.
Oké, hogy olcsóbbak a szettek, de szerintem kb. senkinek nem a s@h ár az etalon itt, hanem a webshopok. Azoknál meg nem olcsóbbak, ez sima akciónak/gwp-nek is gyenge eresztés szerintem. Bármelyik korábbi kis értékű veri kb.Mellettük pedig ott a Store s@h áron, -10% + választható gwp ott is.
És a s@h... s@h áron , de dupla pont 2 gwp, akciós készletek és egyebek.
Szerintem itt is lesz persze vmi rendesebb BF, de eddig akkor is meh.szerk: Starry Night 58k ott, nem rémlik, hogy ennyi lett volna 1-2 hete.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Huhh nézem reggel 50 új hozzászólás, fogalmam nem volt mi robbantotta fel a topikot, de már látom BF van Idén is elengedtem, lehet lassan a gyógyulás útjára lépek
RapaNui1: marketen egész évben ki lehet fogni jobbakat + szerintem május magasságában szokott legjobban leócsárolva lenni a lego.
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
RapaNui1
aktív tag
Az nem is lesz meg. Nem tetszik, meg az Orient expressz sem, de még az új moduláron a múzeumon is erősen gondolkodom, egyáltalán nem tetszik. Sebaj addig is lesz azért mit építeni.
Mauzes: korábbi évek tapasztalatai alapján szerintem black friday előtt, illetve utána sokkal jobb akciók szoktak lenni, mint black fridaykor, az emag meg amúgy is ezt csinálja minden évben, hogy felbukkan egy akció aztán el is tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz RapaNui1 #73311 üzenetére
A Stark tornyot azért kicsit hiányolom a képről
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Mauzes
addikt
válasz hami85 #73344 üzenetére
Az még csak az egyik spúr g*ciség, hogy választani kell az ajándékok között. De az milyen már, hogy azt hívják BLACK FRIDAY AKCIÓ!-nak, hogy adnak egy gwp-t (amit a Lego biztosít amúgy...), de közben semmilyen akció nincs semmilyen termékre? Hát ez aztán a Black Friday...
-
sb
veterán
válasz hami85 #73344 üzenetére
Szokásos.
Mondjuk ott jobbak az árak. Ha ilyen gwp-knél nem emelgetnének egy kicsit vissza a jó áraikon akkor egy szavam se lenne. Így azért egy 5-6k-s gwp még pont elférne a Majisto mellett 95k-s határnál.Ja meg az értékhatár is kicsit kisebb szokott lenni a s@h-nál, most ugyanaz.
-
hami85
tag
Látom kocka.hu-n már mától van majisto meg a másik ajándék, de a spur g*ccik csak egy ajándékot adnak amelyiket választod...
-
Bencus88
nagyúr
válasz Jacob Gibbs #73334 üzenetére
Nagyon szemezek vele, de már 3szor megfogadtam, hogy idénre elég volt a költésből
Nagoyn nehéz segÍtsetek -
-
Djuree
félisten
euronics-on is van bf, van 1-2 lego ami megéri, de inkább csak célzottan érdemes nézelődni, pl. a sárga technic terepjáró megéri.
-
Mauzes
addikt
Ja oké. Engem az zavart meg, hogy maross 30k kedvezményt írt a Piactérre, nem 24-et. Emiatt azt hittem, hogy a Ninjago City Piactérről beszél, mivel a Ninjago City Lombházra valóban van 30k kedvezmény a listában.
Mondjuk ha már ma beszart VIP jutalmak oldal, akkor a holnapi traffic alatt vajon mi lesz vele...
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz Mauzes #73338 üzenetére
A VIP oldalon is ott volt amíg ment, de itt is megvan a listában:
@Djuree
Köszi, igen, azt hittem a nagyról van szó. A kicsit "láttam", fura is volt, hogy az is hol akciós 25k-ért. Nem keltem korán.De ne aggódjon senki, nem maradunk le a jó akciókról. Nemsokára megvásárolhatóak lesznek más felületeken.
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
válasz maross #73309 üzenetére
Ezt hol mutatja, hogy a Piactérre is van 30k? Én a Városi lombházat látom a listában az Insiders hétvége oldalán (a vip jutalmak oldal meg bedöglött, ott semmit sem látok...).
Djuree: hát ja, pedig én azt az egyet vettem volna most. Vicces, mert tavaly 78-ért vettem egyet, de karácsonykor a magas árakat nézve inkább eladtam 99-ért. Most visszavehettem volna 80-ért.
A Jazz Club meg Defender is jó áron van, de szerintem lesznek majd akciósak a jövőben is.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
-
Mauzes
addikt
Ehh, nekem meg a 80 ezres Home Alone-t vette ki a kosaramból az emag...
-
sb
veterán
válasz Gizmo86 #73330 üzenetére
Városba, modularok mellé rég szemezek vele és ez is kifut. Szerintem simán elfér mellettük, jól sikerült. Viszont ebből talán marad még karácsony után is.
Kicsit elgyengültem, de még tartom magam. a 66k-s Jazz Club, de főleg a szintén kifutó Assembly Square gondolkodtat el. (No meg ott a City Garden, az is ház. )
A lomházat nem is láttam emagon, az mennyiért volt kint?
-
Jacob Gibbs
tag
Ha valakit érdekelne még mielőtt kivonják a forgalomból!
-
Djuree
félisten
válasz Dilikutya #73331 üzenetére
az nem ugyanaz azért ezt te is érzed szerintem.
amúgy meg, de, kiveszik, vettek már ki akciós tejet a kosaramból talán auchanban.
cigányasszony volt, utána visszavettem persze...egy visszamennyé' mondás társaságában.[ Szerkesztve ]
-
magickonfig
tag
Az Office szett is jó áron volt 37k, de már van egy nem kell 2 db.
-
Dilikutya
félisten
válasz Zotyipotyi #73328 üzenetére
Az lenne a normális működés. A Tesco-ban se szedik ki a kosaradból a cuccot, amíg még válogatsz, meg sorban állsz.
-
Gizmo86
csendes tag
Szintén jó áron van:
Friends 41732 Belvárosi design- és virágboltok -
-
apholyon
aktív tag
válasz balint82 #73324 üzenetére
Mondom nevetséges...
Mindegy, úgyis rámondják, hogy "rendszerhiba" és biztosan van rá vonatkozó apróbetűs...
Mellékesen: nem vagyok sötét, tudom, hogy a BF egy rossz vicc itthon és nem is lepődtem meg, de hozzáteszem évekkel ezelőtt nagyon jó dolgokat lőttem ÁK ár 50% vagy alatt, a legtöbbet pont eMAG-ról...
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo86
csendes tag
Ez elég jó árban van és még van is belőle:
[ Szerkesztve ]
-
apholyon
aktív tag
válasz Djuree #73320 üzenetére
Lombházat elengedtem, vettem tegnap a gyereknek kisvonatot (meg karácsonyra játékkonyhát - és nem kellett verekedni meg sorban állni érte érte ).
City naptárat megvenném ingyen postával, de semmit nem találok mellé...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz apholyon #73312 üzenetére
azt én is néztem, de mire elolvastam már nem volt.
gondolom volt 1-2db...ezekkel mindig így van...amit a belsősök el is visznek.
lombházat egyet sikerült, de lehet majd továbbadom, mivel 2 gyerek van kettőt akartam, így valszeg úgyis csak leölnék egymást érte.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
manokaj
tag
AT-AT se lesz ennél olcsóbb .
-
apholyon
aktív tag
válasz backdraft81 #73317 üzenetére
Én is csak azt nem értem, hogy ha már betettem a kosárba, akkor nincs "lefoglalva"? Mindegy, nem a világ vége, meg nagyjából erre is számítottam, csak akkor is furcsa...
@Dilikutya: a teljesség igénye nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
backdraft81
csendes tag
Lombházat a kisebbik lánynak betettem kosárba induláskor. Majd gondoltam egy postával nézek még valami akciós LEGO-t. Komolyan mondom, három perc alatt végeztem az akciós kínálat végignézésével, de mikor visszatértem, már nem volt Lombház, ennyi volt. Tényleg komoly akció volt, ha élt három percig.
-
apholyon
aktív tag
válasz Zotyipotyi #73313 üzenetére
Igen, 81k, elírtam... Én nem gondolkodtam, bedobtam kosárba de már írta, hogy sorry... Nevetséges.
[ Szerkesztve ]
-
apholyon
aktív tag
Ami érdekes lehet nektek esetleg:
LEGO Creator Expert 10270 Könyvesbolt - 54k
LEGO Icons 10317 Land Rover Classic Defender 90 - 65k
LEGO Icons 10313 Vadvirág-csokor - 15k
LEGO Icons 10311 Orchidea - 14k
LEGO Creator Expert 10265 Ford Mustang - 45k
LEGO Icons 10312 Jazz Club - 65k
LEGO Creator Expert 10281 Bonsai fa - 13k
LEGO Technic 42154 2022 Ford GT - 30kHa a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
apholyon
aktív tag
Ha már BF... emag-on Mos E. Cantina 88k volt... kemény 1 percig se...
Felkeltett a gyerek hajnalban, ránéztem 7 után emag-ra, még nem indult, ráfrissítettem 1 perc múlva, már élt, nézem, Cantina 88k... még egy frissítés, volt-nincs.
Lombház ugyanez...
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
Ígértem pár fotót a Viking faluról, bár a nagy black friday őrület közepette a homályba vésznek majd, de hátha érdekel valakit és kedvet kap a megépítéséhez.
Szerintem méretében és színvilágában, kinézetében beleillik a többi készlet mellé, és úgy gondolom hogy 40k környékén egy kifejezetten szép, jó, és látványos készlethez juthatunk hozzá.
-
Ninjago city piactérre nem mondanam, hogy mukodik a 30k kod, ami az insider kozpontban egyebkent 300k-ra van irva . Cserebe 0-at vesz le. Csak szombattol indul? Akkor meg raerunk, ilyen arakon az egvilagon semmi nem fog elfogyni.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
tibaimp
nagyúr
válasz Tyler Durden #73300 üzenetére
Tyler Durden, Segal: Köszi srácok! Jó kis terápia!
RapaNui1: Elég nagy SW fan vagyok, meg is kb. az összes könyv. Ez az AT-AT amúgy nagyon kívánatos, de drága, még így is.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
apholyon
aktív tag
Zseniális...
Aki nem tud angolul, röviden: Világtérkép MOC, a Pi tizedesvessző utáni értékét jelentik a színek 8-as számrendszerbe átkonvertálva (balról jobbra, fentről lefelé haladva).
-
RapaNui1
aktív tag
válasz tibaimp #73299 üzenetére
Hú, az se most volt már. Valóban megvolt az Ecto-1, a Lombházzal, meg a Középkori kováccsal egy időben készült el valamikor, aztán mindet eladtam, de annyira megbántam, hogy azóta mindhárom készlet már újra dobozában pihen kirakásra várva.
Egyébként ebben a hónapban már nem akartam több legot venni, erre tessék ha minden jól megy hétfőn megyek az UCS AT-AT ért már megint, és a Liebherr daruért. Kirakom aztán a Liebherr biztosan megy eladásra, míg az AT-AT ügyében nem döntöttem, lehet ha nagyon tetszik megtartom.
Remélem hamarosan vége lesz már ennek a black friday hónapnak, mert ha így folytatom tovább akkor szegényes lesz a karácsony
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz tibaimp #73299 üzenetére
Sokat nem szabad gondolkodni, mert akkor rajon az ember hogy hulyeseget csinal
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Villanyszerelés
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CPU léghűtés kibeszélő
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest